Vuokralaisen asukasedut

Asukasedut

Millaisia asukasetuja Avain tarjoaa?

Avaimen asukkaana nautit yhteistyökumppaniemme tuotteista ja palveluista, esimerkiksi erikoishintaisista kodinkoneista. Edut ovat paikkakuntakohtaisia, joten tarkista oman alueesi edut joko myynnistä tai isännöitsijältä.

Täältä voit tutustua Gigantin tarjoamiin ajankohtaisiin yhteistyökumppanuuden tarjouksiin ja täältä voit tutustua Pohjolan kotivakuutukseen, joka antaa turvaa jo muuton aikana.

Avaimen asunnoissa taloyhtiölaajakaistan perusnopeus sisältyy vuokraan. Jos kiinteistössä on pesutupia ja kuivaushuoneita, ovat ne aina maksuttomia. Joissakin taloissa on asukkaiden vapaasti käytettävissä myös kerhotiloja. Kaikki uudiskohteemme ovat savuttomia koko kiinteistön alueella.

Lisäksi tarjoamme seuraavat edut vuokra-asukkaillemme:

  • Lemmikit sallittuja
  • Avain & koti asiakaslehti neljä kertaa vuodessa kotiin jaettuna

Alennuskoodi treenaakotona.com -palveluun

Avain Asukkaana treenaat nyt helposti kotona tai milloin ja missä vain haluat. Tarvitset ainoastaan Internet-yhteyden. Treenaakotona.com -palvelusta löydät ammattitaitoiset, koulutetut ohjaajat ja valmiiksi mietityn viikko-ohjelman. Saat joka viikko uudet treenit, jotka ohjaaja tekee kanssasi alusta loppuun. Lisäksi vapaassa käytössäsi on laaja treeniarkisto ja kurssitarjonta. Jos sinulla on kysyttävää treeneistä tai tekniikasta, treenaakotona.comin asiantuntijat auttavat sinua mielellään. Palvelu toimii tietokoneella, tabletilla, kännykällä ja televisiossa.

Näin saat edun käyttöösi: Mene osoitteeseen treenaakotona.com ja rekisteröidy käyttäjäksi kohdasta “Minulla on koodi”. Rekisteröitymisen yhteydessä käytä etukoodia avain12, niin pääset lunastamaan edun 97 € / 12 kk (normaalihinta 149 €). Vaihtoehtoisesti voit käyttää etukoodia avain6, jolla saat puolen vuoden jakson hintaan 59 € / 6kk (normaalihinta 89 €). Treenakotona.com -palvelussa käyvät myös kaikki yleisimmät liikuntaedut ja setelit. 

Alennuskoodi Koti Puhtaaksi -siivouspalveluihin

Avain Asukkaana sinulla on mahdollisuus nauttia enemmän vapaa-ajastasi ja tilata kotisiivous alennettuun hintaan. Avain Asuntojen yhteistyökumppani Koti Puhtaaksi tarjoaa sinulle toimialueellaan 100 euron kertaluontoisen alennuksen jatkuvasta kotisiivouksesta, 50 euron alennuksen kertasiivouksesta ja 50 euron alennuksen ikkunanpesusta. 

Näin saat edun käyttöösi: Mene osoitteeseen www.kotipuhtaaksi.fi/avainasunnot ja tutustu alennuksiin sekä niiden ehtoihin tarkemmin. Syötä sivulla olevalle lomakkeelle alennuskoodi Avainetu ja jätä samalla yhteystietosi yhteydenottoa varten.