Tuusulan Duuri

Hyrylän omistusasuntokohteen ennakkomarkkinointi on alkanut!

Uudiskohteen ennakkomarkkinointi on alkanut!

Avain Asuntojen laadukas omistusasuntokohde on tulossa luonnonläheiselle asuinalueelle loistavien liikenneyhteyksien ja Hyrylän palveluiden äärelle. Tuusulan keskuksena tunnettu Hyrylä sijaitsee aivan pääkaupunkiseudun kupeessa ja vain lyhyen matkan päässä Suomen kansainvälisimmästä lentokentästä. Hyrylästä löytyvät päiväkodit, koulut, terveysasema, kirjasto sekä muut arkea sujuvoittavat palvelut aivan lähietäisyydeltä.

Asunto Oy Tuusulan Duuri

Suutarintie 5, 04300 Tuusula

Asunto Oy Tuusulan Duurin huoneistojakauma tarjoaa vaihtoehtoja yksiöistä kahden ja kolmen huoneen saunallisiin asuntoihin. Toimivapohjaiset asunnot ovat huolellisesti suunniteltuja ja helppo sisustaa oman tyylin mukaisesti. Kaikki asunnot ovat laadukkaita niin varusteiltaan kuin materiaaleiltaankin. Vakiovarusteisiin kuuluu esimerkiksi keraaminen liesi, kalusteuuni ja astianpesukone. Parvekkeet ovat lasitettuja ja ikkunat sekä parvekeovet varustetaan sälekaihtimilla. Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Rakentamisen aikana ostaja voi vaikuttaa materiaaleihin sekä kodinkoneisiin.

Kohde rakennetaan omalle tontille.

Uudiskohteen arvioitu valmistumisaika: Kevät/Kesä 2022

yhteys
Lisätiedot

Kysy lisää kohteesta ja vapaana olevista asunnoista: Jari Parkkinen, puhelin: 040 704 7977, email: jari.parkkinen@avainyhtiot.fi