Tuusulan Jägsteri

Hyrylän omistusasuntokohteen ennakkomarkkinointi on alkanut!

Uudiskohteen ennakkomarkkinointi Tuusulassa on alkanut!

Avain Asuntojen laadukas omistusasuntokohde valmistuu luonnonläheiselle asuinalueelle loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden tuntumaan Tuusulan Hyrylään.

Rykmentinpuisto on Hyrylän vanhalle kasarmialueelle rakentuva uusi asuinalue, joka tarjoaa tulevaisuudessa kodin yli 10 000 asukkaalle. Rykmentinpuisto lähialueineen tulee tarjoamaan kattavat palvelut päiväkoteineen, kouluineen ja liikekeskuksineen. Luonnonrauha, kulttuurihistoriallisesti mielenkiintoinen menneisyys ja upea luonto tekevät paikasta houkuttelevan kohteen, joka on myös sijainniltaan erinomainen. Helsinkiin matkustaa puolessa tunnissa, lentokentälle ehtii autolla vartissa eikä Keravan rautatieasemakaan ole kuin kolmen kilometrin päässä. Muutaman sadan metrin päästä löytyy uimahalli sekä suosittu urheilukeskus, ja alueen hyvä lenkkipolku- ja latuverkosto houkuttelee ulkoilemaan kaikkina vuodenaikoina. Lähivuosina palvelut ja harrastustarjonta kuitenkin monipuolistuvat.

Asunto Oy Tuusulan Jägsteri

Rykmentin Puistotie 11 C, 04300 Tuusula

Asunto Oy Tuusulan Jägsterin huoneistojakauma on monipuolinen ja asuntoja on tarjolla yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin. Nämä valoisat ja toimivapohjaiset asunnot ovat huolellisesti suunniteltuja ja helppo sisustaa oman tyylin mukaisesti. Kaikki asunnot ovat viimeisen päälle niin varusteiltaan kuin materiaaleiltaankin. Vakiovarusteisiin kuuluu esimerkiksi keraaminen liesi, erillisuuni ja astianpesukone. Lattiat ovat parkettia ja parvekkeet lasitettuja. Ikkunat ja parvekeovet varustetaan sälekaihtimilla ja kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Rakentamisen aikana ostaja voi vaikuttaa materiaaleihin sekä kodinkoneisiin. Kohde rakennetaan vuokratontille ja asuntokohtainen tonttiosuus on mahdollista lunastaa omakseen.

Arvioitu rakentamisen aloitus: kevät 2022

yhteys
Lisätiedot

Kysy lisää kohteesta ja vapaana olevista asunnoista: Jari Parkkinen, puhelin: 040 704 7977, email: jari.parkkinen@avainyhtiot.fi