Tuusulan Jägsteri

Rykmentinpuiston omistusasuntokohteen ennakkomarkkinointi on alkanut.

Uudiskohteen ennakkomarkkinointi on alkanut!

Avain Asuntojen laadukas omistusasuntokohde valmistuu luonnonläheiselle asuinalueelle loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden tuntumaan.

Rykmentinpuisto on Hyrylän vanhalle kasarmialueelle rakentuva uusi asuinalue, joka tarjoaa tulevaisuudessa kodin yli 10 000 asukkaalle. Rykmentinpuisto lähialueineen tulee tarjoamaan kattavat palvelut päiväkoteineen, kouluineen ja liikekeskuksineen. Alueella tullaan järjestämään myös vuoden 2020 Asuntomessut.

Asunto Oy Tuusulan Jägsteri

Rykmentin Puistotie 11 C, 04300 Tuusula

Asunto Oy Tuusulan Jägsterin huoneistojakauma on monipuolinen ja asuntoja on tarjolla yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin. Nämä valoisat ja toimivapohjaiset asunnot ovat huolellisesti suunniteltuja ja helppo sisustaa oman tyylin mukaisesti. Kaikki asunnot ovat viimeisen päälle niin varusteiltaan kuin materiaaleiltaankin. Vakiovarusteisiin kuuluu esimerkiksi keraaminen liesi, erillisuuni ja astianpesukone. Lattiat ovat parkettia ja parvekkeet lasitettuja. Ikkunat ja parvekeovet varustetaan sälekaihtimilla ja kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Rakentamisen aikana ostaja voi vaikuttaa materiaaleihin sekä kodinkoneisiin. Kohde rakennetaan vuokratontille ja asuntokohtainen tonttiosuus on mahdollista lunastaa omakseen.

Uudiskohteen arvioitu valmistumisaika: Kesä 2021

yhteys
Lisätiedot

Kysy lisää kohteesta ja vapaana olevista asunnoista:
Jari Parkkinen
Puhelin: 040 704 7977
Email: jari.parkkinen@avainyhtiot.fi