Malmin Pilotti ja Stuertti

Tasokkaita puolihitas-asuntoja Malmin uudella asuinalueella.

Malmin laadukkaat pientalot

Helsingin Ala-Malmille on valmistunut kaksi Avain Asuntojen upeaa uudiskohdetta. Nämä puolihitas-kodit sijoittuvat luonnonläheiselle asuinalueelle loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden tuntumaan.

Uudiskohteet sijoittuvat Longinojan itäpuolelle Helsingin kaupungin vuokratontille, rauhallisen viihtyisälle pientaloalueelle. Läheltä löytyvät monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä Malmin kattavat palvelut. Juna-asema on kävelymatkan päässä, ja uusi päiväkotikin sijaitsee aivan vieressä. 

Asunto Oy Helsingin Pilotti

Pilvenpyörteentie 11, 00700 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Pilotti  muodostuu viidestä paritalosta. Kymmenestä asunnosta kahdeksan on 93 neliön ja 3-4 huoneen asuntoja. Enemmän tilaa tarvitseville vaihtoehtona on reilun 100 neliön viiden huoneen perheasunto. Jokaisessa asunnossa on oma terassi ja piha-alue sekä ranskalainen parveke. Laadukkaaseen varusteluun kuuluu keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, astianpesukone, sälekaihtimet sekä kylpyhuoneen mukavuuslattialämmitys.

Asunto Oy Helsingin Stuertti

Pilvenpyörteentie 15, 00700 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Stuertissa on yhteensä 13 rivi- ja luhtitaloasuntoa. Kohteiden huonejakauma on monipuolinen ja asuntoja löytyy yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Toimivapohjaiset kodit ovat huolellisesti suunniteltuja, hyvin varusteluja ja helppo sisustaa oman tyylin mukaisesti. Jokaisessa asunnossa on oma terassi tai parveke, keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, astianpesukone, sälekaihtimet sekä kylpyhuoneen mukavuuslattialämmitys.

info
Puolihitas

Asunnot ovat ns. puolihitas -asuntoja, jotka on rakennettu Helsingin kaupungin vuokraamalle tontille ja joiden myyntihinta on rajoitettu kaupungin toimesta kun koti myydään ensimmäisen kerran. Asunnon ensiostajat voivat kuitenkin myydä asunnon eteenpäin ilman myyntirajoituksia, mikä erottaa puolihitaksen varsinaisesta hitaksesta.