Merellisessä Verkkosaaressa myynnissä uusi Hitas -kohde

Myyntitilanne

Tällä hetkellä ei vapaita asuntoja.

Katso tarkemmat kohdetiedot alla esitteestä ja hinnastosta. Hitas -hakuohjeen mukaan vapautuvia asuntoja voi varata muut Hitas-rajoitteet huomioiden ainoastaan sähköpostitse hitas@avainyhtiot.fi, jossa ensimmäisenä asunnon sähköpostitse varannut on etusijalla mahdollisessa jonotustilanteessa. Asunnon voi varata nimivarauksella kolmeksi päiväksi.

Varauspyyntö asuntoon: hitas@avainyhtiot.fi

Helsingin Verkkosaarenranta

Avain Asuntojen laadukas hitas-kohde valmistuu 31.1.2024 Verkkosaareen loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden tuntumaan osoitteeseen Verkkosaarenranta 6, 00580 Helsinki. Kalasataman metroasemalle ja Redin kauppakeskukseen on matkaa noin 500 metriä. Vanhankaupunginlahden ympäristössä löytyy monipuolisia ulkoilualueita.

Asunto Oy Helsingin Verkkosaarenranta koostuu kahdesta yksiportaisesta kerrostalosta. Viisikerroksiseen A-taloon ja seitsemänkerroksiseen B-taloon tulee yhteensä 49 asuntoa. Huoneistotyypit vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Osassa asuntoja on oma sauna. B-talon seitsemännestä kerroksesta löytyy kaikkien asukkaiden käyttöön talosauna sekä kerhotila. Katutasossa 1. kerroksessa sijaitsevat lämpimät irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot sekä kuivaushuoneet. Pesula on A-talon 1. kerroksessa Toimivapohjaiset kodit ovat huolellisesti suunniteltuja sekä hyvin varusteltuja ja ne on helppo sisustaa oman tyylin mukaisesti.

Asuintilojen lattiat ovat parkettia, kosteat tilat keraamista laattaa. Keittiöissä on mm. induktioliesi, kalusteuuni kiertoilmatoiminnolla, liesituuletin ja astianpesukone. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmä. Talojen väliin tulee viihtyisä piha-alue. Yhtiön 27 autopaikkaa sijaitsevat pihakannen alapuolisessa lämmittämättömässä pysäköintihallissa. Kaikki autopaikat on varustettu sähköauton lataamisen mahdollistavilla latauspisteillä.

Liiketila

Yhtiöön valmistuu myös myytävä liiketila. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Avain Asuntojen hitas-kohteen sijainti Verkkosaaressa.


Tervetuloa uuteen kotiin!

yhteys
Lisätiedot

Kohteen myyntiä hoitaa:
Jari Parkkinen
Puhelin: 040 704 7977
Email: etunimi.sukunimi (at) avainyhtiot.fi