Energiatodistuksen laatijaa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä.

Haemme Energiatodistuksen laatijaa

Tervetuloa omistajan rakennuttajaorganisaatioon!

Haemme energiatodistuksen laatijaa määräaikaiseen työsuhteeseen (12kk). Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistökantamme energiatodistusten päivittäminen ja laatiminen.

Tehtävä soveltuu hyvin esim. juuri valmistuvalle insinöörille/diplomi-insinöörille tai kiinteistöjen hallinnasta kiinnostuneelle henkilölle.

Olet etsimämme henkilö, jos:

 • Energiatodistuksen laatijan pätevyys ei ole välttämätön. Järjestämme tarvittavan koulutuksen sekä perehdytyksen työn toteuttamiseen.
 • Meitä puhuttelee ehdottomasti yhteistyötaitoinen ja ratkaisukeskeinen tapa toimia. Tämä tarkoittaa, että olet oma-aloitteinen, itseohjautuva, vastuullinen, organisointikykyinen ja joustava tiimipelaaja.
 • Työssä onnistuminen vaatii yleisesti hyvät tietotekniset taidot

  Tarjoamme sinulle:

  • Pyrimme pitämään hierarkiat matalina ja ihmiset helposti lähestyttävinä
  • Arvostamme toistemme asiantuntemusta ja ammattipätevyyttä
  • Pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, noin 20 henkisessä rakennuttajan tiimissä on rakentava ja tietoa jakava ilmapiiri, johon on helppo liittyä mukaan
  • Meillä on osallistava ja keskusteleva kulttuuri, jossa saa kehittyä ja kehittää pitkäjänteisesti
  • Nykyaikaiset työkalut, monipuoliset henkilöstöedut, kuten Edenred lounas-, kulttuuri-, ja liikuntaedun, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, sekä HSL-työmatkaedun
  • Tarjoamme henkilöstöllemme aktiivista liikuntamyönteistä toimintaa sekä yhteisiä virkistystapahtumia

  Kiinnostuitko? Hae mukaan osaavaan avainjoukkoomme ja lähetä sähköinen hakemus osoitteeseen peter.hellman@avainyhtiot.fi Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Avain Yhtiöt on kotimainen asumispalvelujen tuottaja, joka tarjoaa kohtuuhintaista ja turvallista asumista asukkailleen. Rakennamme kestäviä kaupunkeja ja tarjoamme vastuullista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua, ekologisuutta ja vaivattomuutta. Omistuksessamme on yli 11 000 asuntoa ja työllistämme noin 110 ammattilaista. Rakennamme vuosittain noin 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa.