Hae Avaimelle myyntikoordinaattoriksi

Haemme reipasta ja innostunutta myyntikoordinaattoria Avaimen tiimiin Tampereelle

Avain Asunnot , yksi Suomen nopeimmin kasvavista asuntosijoitusyhtiöistä, etsii asiakaspalvelusta ja asumisen unelmista innostunutta myyntikoordinaattoria Tampereelle!

Myyntikoordinaattorina vastaat myyntitoimistomme asiakaspalvelusta kokonaisvaltaisesti ja valtakunnallisesti osana myyntikoordinaattoritiimiä. Neuvot Avain Asuntojen asiakkaita asumiseen liittyvissä kysymyksissä livenä, puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. Päivittäiset työtehtäväsi ovat monipuolisia ja itsenäisiä, ja niihin kuuluu mm. luovutus- ja irtisanomisilmoitusten käsittelyä, myynnin tietojärjestelmien ylläpitoa ja muita myynnin tukitehtäviä. Myyntitiimimme lisäksi teet tiivistä yhteistyötä Avain Asuntojen sisäisten verkostojen kuten rakennuttajien sekä talon ulkopuolisten isännöitsijöiden ja huoltoyhtiöiden kanssa. Myyntikoordinaattorina tulet vastaamaan Avain Asuntomyynnin Tampereen myyntipisteen toiminnoista ja asiakaspalvelusta, joten arvostamme kokemusta ja itsenäistä otetta asiakaspalvelusta.

Tehtävään sopii asiakkaiden kanssa luontevasti kommunikoiva tekijä, joka haluaa auttaa asiakkaita ja menestyä yhdessä muun tiimin kanssa. Kaupallisen alan koulutus, kuten merkonomi tai tradenomi, antaa hyvän lähtökohdan työhön, mutta tiettyä koulutusta tärkeämpää on innostunut ja määrätietoinen asenne uuden oppimiseen. Olemme valmiita kouluttamaan henkilöstöämme alan tutkintoihin tarpeen mukaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja muiden myyntikoordinaattorien tuen, joten et jää tehtäviesi kanssa yksin. Avain Asunnoilla on vahvasti yhteiseen hiileen puhaltava ja avoimeen keskusteluun kannustava työkulttuuri — otamme aidosti huomioon työntekijöidemme kehitysideat! Työpisteesi sijaitsee vastaremontoiduissa tiloissa Tampereen Dynamo Business Parkissa aivan keskustan läheisyydessä. Toivomme sinun voivan aloittaa työt mahdollisimman pian syksyn -22 aikana.

Hakijalta odotetaan:

  • Asiakaspalvelukokemusta
  • Huolellista työotetta
  • MS Office -ohjelmien käyttökokemusta
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus puhelimitse tehtävän asiakaspalvelun parista
  • Kokemus kiinteistöalalta

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään osana lämminhenkistä ja kannustavaa työyhteisöä
  • Kattavat henkilöstöedut, kuten lounasetu, liikuntaetu ja erilaiset henkilökunnan yhteiset tilaisuudet ja virkistystapahtumat
  • Palkan lisäksi tavoitteisiin sidotut puolivuosittain maksettavat bonukset

Oletko sinä etsimämme huipputyyppi palvelemaan asiakkaitamme asuntomyynnissämme?

Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 25.9.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Avain Asunnoista voit lukea lisää osoitteessa: https://avainasunnot.fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Tuomas Pihnala (+358 40 766 3938, tuomas.pihnala@atalent.fi)

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Avain Asuntojen palvelukseen.

Hae tehtävää tästä.