Hankintapäällikkö

Tencon rekrytoi

Hankintapäällikkö

Tenconin liiketoiminta on kovassa kasvussa ja etsimme nyt joukkoomme Hankintapäällikköä uudisrakentamisen monipuolisiin tehtäviin. Oletko sinä uusi huipputyyppimme?

Hankintapäällikkönä vastaat laaja-alaisesti uudiskohteidemme hankintojen toteuttamisesta laskentavaiheesta hankkeiden valmistumiseen saakka. Tehtävänäsi on toteuttaa tietyt hankinnat kokonaisuudessaan, ohjata työmaan tekemiä hankintoja ja osallistua kausisopimusten kilpailutukseen. Toimit yhteistyössä alihankkijaverkostomme ja työmaaorganisaation kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää neuvottelutaitoja, riittävää rakennusteknistä osaamista ja sopimusosaamista. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja sitoutunut. Kommunikoit aktiivisesti muun organisaation kanssa ja osallistut mielellään yhtiön toiminnan kehittämiseen.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva koulutus ja vähintään 2 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä hyvät sosiaaliset ja kirjalliset taidot.

Tarjoamme kattavat henkilöstö- ja työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkan, mukavan, motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön ja vastuullisen tehtävän. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Tule mukaan rakentamaan kasvutarinaamme! 

Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi palkkatoiveineen pian tai viimeistään 3.10.2021.

Lisätietoja ja hakemukset: toimitusjohtaja Matias Mehtätalo, matias.mehtatalo@tencon.fi, www.tencon.fi.

Tencon on uudisrakentamiseen keskittynyt pääurakoitsija, jonka tavoitteena on urakoida vuosittain yli 500 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 36,1 miljoonaa euroa ja tulee vuonna 2021 ylittämään 40 miljoonaa euroa. Yhtiö kuuluu suomalaiseen Avain Yhtiöt -konserniin, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Konsernin omistuksessa on 10 000 Avain-asuntoa ja konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 160 miljoonaa euroa.