Myyntikoordinaattori Lahteen

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja innostunutta myyntikoordinaattoria Lahden toimistollemme

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja innostunutta

MYYNTIKOORDINAATTORIA Lahden toimistollemme

Oletko sinä etsimämme huipputyyppi palvelemaan asiakkaitamme asuntomyynnissämme? Etsimme asiakaspalvelusta ja asumisen unelmista innostunutta työntekijää myyntipisteeseemme. Meille on tärkeää, että asiakkaillemme annetaan hyvää ja asiantuntevaa palvelua aina ja kanavasta riippumatta. Hoidamme kaikki yhteydenotot nopeasti, asiantuntevasti ja vastuuntuntoisesti asiakasta palvellen. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn asiakaspalvelun ja asuntomyynnin parissa Lahden keskustassa.

Avain Asuntomyynnin myyntikoordinaattorina tehtävänäsi on hoitaa Lahden myyntitoimistomme asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti sekä hoitaa valtakunnallista asiakaspalveluamme osana myyntikoordinaattoritiimiä. Tehtäviisi kuuluu mm. puhelinpäivystystä, asiakaspalvelua, myynnin tietojärjestelmien ylläpitoa sekä myynnin tukitehtäviä joskus nopeissakin asiakaspalvelutilanteissa. Olet tärkeä osa eri puolella Suomea työskentelevää tiimiä, jossa vastaat asiakaspalvelustamme sekä myynnin tukitoimista yhteistyössä myyntineuvottelijoiden kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää järjestelmällistä työotetta, taitoa reagoida nopeastikin muuttuvissa työtilanteissa, muutaman vuoden kokemusta asiakaspalvelusta sekä reipasta asennetta myyntityön tukena.

OLET ETSIMÄMME HENKILÖ, jos sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta, tehtävään soveltuva alan koulutus ja halu työskennellä lähellä asiakkaita. Mahdollinen LVV tai LKV tutkinto katsotaan myös eduksi. Työotteeltasi olet energinen ja oma-aloitteinen. Olet vuorovaikutteinen ja positiivinen luonteeltasi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TARJOAMME SINULLE

• haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä

• nykyaikaiset työvälineet ja kehittyvän työympäristön

• kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 30.5.2022 osoitteeseen ruut.vesentera@avainyhtiot.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Ruut Vesenterä, myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö puh. 040 173 6771

Avain Yhtiöt on yksi Suomen nopeimmin kasvavista asuntosijoitusyhtiöistä ja yksi suurimmista kotimaisista investoijista Suomessa. Rakennamme kestäviä kaupunkeja ja tarjoamme vastuullista asumista ja palveluita kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua, ekologisuutta ja vaivattomuutta. Ainutlaatuisen arvoketjumme myötä suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme vuosittain yli 1 000 uudisasuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaiset investoinnit ovat lähes 200 M€. Omistamme yli 10 000 asuntoa ja koko kiinteistökantamme arvo on yli 1,4 Miljardia Euroa.  Työllistämme yli 100 rakennuttamisen ja urakoinnin, kiinteistöalan ja palvelun rautaista ammattilaista.