Myyntikoordinaattori

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja innostunutta

MYYNTIKOORDINAATTORIA Tampereen toimistollemme

Oletko sinä etsimämme huipputyyppi palvelemaan asiakkaitamme asuntomyynnissämme? Etsimme asiakaspalvelusta ja asumisen unelmista innostunutta työntekijää myyntipisteeseemme. Meille on tärkeää, että asiakkaillemme annetaan hyvää ja asiantuntevaa palvelua aina ja kanavasta riippumatta. Hoidamme kaikki yhteydenotot nopeasti, asiantuntevasti ja vastuuntuntoisesti asiakasta palvellen. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn asiakaspalvelun ja asuntomyynnin parissa Tampereen keskustassa.

Avain Asuntomyynnin myyntikoordinaattorina tehtävänäsi on hoitaa Tampereen myyntitoimistomme asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti sekä hoitaa valtakunnallista asiakaspalveluamme osana myyntikoordinaattoritiimiä. Tehtäviisi kuuluu mm. puhelinpäivystystä, asiakaspalvelua, sopimusten valmistelua, myynnin tietojärjestelmien ylläpitoa sekä myynnin tukitehtäviä joskus nopeissakin asiakaspalvelutilanteissa. Olet tärkeä osa eri puolella Suomea työskentelevää tiimiä, jossa vastaat asiakaspalvelustamme sekä myynnin tukitoimista yhteistyössä myyntineuvottelijoiden kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää järjestelmällistä työotetta, taitoa reagoida nopeastikin muuttuvissa työtilanteissa, muutaman vuoden kokemusta asiakaspalvelusta sekä reipasta asennetta myyntityön tukena.

OLET ETSIMÄMME HENKILÖ, jos sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta, tehtävään soveltuva alan koulutus ja halu työskennellä lähellä asiakkaita. Mahdollinen LVV tai LKV tutkinto katsotaan myös eduksi. Työotteeltasi olet energinen ja oma-aloitteinen. Olet vuorovaikutteinen ja positiivinen luonteeltasi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TARJOAMME SINULLE

• haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä

• nykyaikaiset työvälineet ja kehittyvän työympäristön

• kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään17.9.2021osoitteeseen ruut.vesentera@avainyhtiot.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.9. saakka Elias Kiviranta, myyntijohtaja, puh. 040 577 2784, sekä 13.9. alkaen Ruut Vesenterä, myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö puh. 040 173 6771