Myyntikoordinaattori

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja innostunutta

MYYNTIKOORDINAATTORIA äitiysloman sijaiseksi

Oletko sinä etsimämme huipputyyppi palvelemaan asiakkaitamme asuntomyynnissämme? Etsimme asiakaspalvelusta ja asumisen unelmista innostunutta työntekijää myyntipisteeseemme. Meille on tärkeää, että asiakkaillemme annetaan hyvää ja asiantuntevaa palvelua aina ja kanavasta riippumatta. Hoidamme kaikki yhteydenotot nopeasti, asiantuntevasti ja vastuuntuntoisesti asiakasta palvellen. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn asiakaspalvelun ja asuntomyynnin parissa Helsingin Kalasatamassa.

Avain Asuntomyynnin myyntikoordinaattorina tehtävänäsi on hoitaa Helsingin myyntitoimistomme asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. puhelinpäivystystä, asiakaspalvelua, sopimusten valmistelua, myynnin tietojärjestelmien ylläpitoa sekä myynnin tukitehtäviä joskus nopeissakin asiakaspalvelutilanteissa. Olet tärkeä osa myyntitiimiä, jossa vastaat asiakaspalvelustamme sekä myynnin tukitoimista yhteistyössä myyjien kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää järjestelmällistä työotetta, taitoa reagoida nopeastikin muuttuvissa työtilanteissa, muutaman vuoden kokemusta asiakaspalvelusta sekä reipasta asennetta myyntityön tukena.

OLET ETSIMÄMME HENKILÖ, jos sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta, tehtävään soveltuva alan koulutus ja halu työskennellä lähellä asiakkaita. Mahdollinen LVV tai LKV tutkinto katsotaan myös eduksi. Työotteeltasi olet energinen ja oma-aloitteinen. Olet vuorovaikutteinen ja positiivinen luonteeltasi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TARJOAMME SINULLE

• haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä

• nykyaikaiset työvälineet ja kehittyvän työympäristön

• kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 9.6.2021 osoitteeseen aune.lauronen@avainyhtiot.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Aune Lauronen, myyntipäällikkö, puh. 040 673 5051 seuraavina ajankohtina:

31.5.2021 klo 13-14 ja 3.6.2021 klo 13-14

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Konsernin omistuksessa on lähes 10 000 Avain Asuntoa ja työllistämme n. 200 ammattilaista. Tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo ylittää 160 M€.