Myyntineuvottelija

Haemme myyntityöstä ja asumisesta innostunutta myyntineuvottelijaa

Haemme myyntineuvottelijaa Helsinkiin

Avain Yhtiöt on yksi Suomen nopeimmin kasvavista asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen erikoistuneista yhtiöistä. Nyt etsimme Pääkaupunkiseudulle myyntityöstä ja asumisesta innostunutta myyntineuvottelijaa, olisitko se sinä?

Myyntineuvottelijana tärkein tehtäväsi on löytää asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaava koti. Asumisoikeusasuntojen myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi vastaat mm. sopimusneuvotteluista, asuntonäyttöjen järjestämisestä, asiakkaiden kontaktoinnista puhelimitse ja sähköpostitse sekä asuntojen markkinointiin liittyvien tietojen päivittämisestä eri järjestelmissä. Pääset liittymään osaksi pääkaupunkiseudun viiden hengen myyntineuvottelijatiimiä, joiden kanssa yhdessä vastaat Pääkaupunkiseudun ja lähikuntien alueella sijaitsevien Avain Asuntojen myynnistä. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä eri puolilla Suomea työskentelevien myyntineuvottelijoiden ja myyntikoordinaattoreiden sekä mm. markkinointitiimin kanssa.

Avain Asuntojen myyntineuvottelijaksi sopii vahvat kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on tuloksekkaan työotteen lisäksi aito halu löytää ratkaisuja asiakkaidemme asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Arvostamme innostunutta ja määrätietoista asennetta uuden oppimiseen ja halua menestyä yhdessä muun tiimin kanssa. Sinulla voi olla kaupallinen koulutus tai opintotausta joltain muulta alalta; koulutamme henkilöstöämme alan tutkintoihin tarpeen mukaan. Toivomme, että sinulla on entuudestaan kokemusta myyntitehtävistä ja asiakaspalvelusta.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja ympärilläsi on laaja ja monipuolista osaamista omaava tiimi, joten et jää tehtäviesi kanssa yksin. Työpisteesi sijaitsee Avain Asuntojen Kalasataman viihtyisässä toimistossa, jossa pääset tekemään tiivistä yhteistyötä kollegojen kanssa. Huomioithan, että myyntineuvottelijan työ vaatii liikkumista Pääkaupunkiseudun ja lähikuntien alueella, ja edellytämme valittavalta henkilöltä B-ajokorttia. Toivomme sinun voivan aloittaa työt mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Sinulta odotamme:

 • Aiempaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä
 • Oma-aloitteista ja tavoitteellista työskentelyotetta sekä ketterää ongelmanratkaisukykyä vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa
 • Asiakaslähtöistä palveluasennetta ja joustavuutta työaikoihin esim. asuntonäyttöjen järjestämistä silmälläpitäen
 • Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa sekä MS Office -ohjelmien käyttökokemusta
 • B-ajokorttia

   Lisäksi eduksi katsotaan:

   • Kokemus kiinteistöalalta
   • LVV- tai LKV-tutkinto
   • Ruotsin kielitaito

    Tarjoamme sinulle:

    • Monipuolisen ja vaihtelevan tehtävänkuvan, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden suorittaa esim. LKV-tutkinnon työn ohessa
    • Kattavat henkilöstöedut, kuten lounas-, liikunta-, ja työmatkaedun, kattavat työterveyspalvelut sekä erilaiset henkilökunnan yhteiset tilaisuudet ja virkistystapahtumat. Lisäksi mahdollisuuden hyödyntää Tahkon loma-osaketta viikoksi vuosittain
    • Kiinteän kuukausipalkan lisäksi kuukausittain maksettavan myyntiprovision
    • Lämminhenkisen, yhteen hiileen puhaltavan ja avoimeen keskusteluun kannustavan työkulttuurin ja työyhteisön, jossa otetaan aidosti huomioon erilaiset kehitysideat!

    Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 3.12.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Toimithan nopeasti, sillä käynnistämme haastattelut ja valinnat jo hakuajalla. Mainitsethan hakemuksessasi aikaisimman mahdollisen aloituspäivän sekä palkkatoiveesi.

    Avain Asunnoista voit lukea lisää osoitteessa: https://avainasunnot.fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Sr. Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist@atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten perjantaina 24.11. klo 10-11 tai maanantaina 27.11. klo 13.30-14.30.

    Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Avain Asumisoikeus Oy:n palvelukseen.