Projektipäällikkö

Avain Rakennuttaja rekrytoi – haussa projektipäällikkö

Toimintamme kasvaessa haemme Projektipäällikköä pääkonttorillemme Helsingin Kalasatamaan. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn peruskorjaus- ja uudisrakentamisen parissa.

Tehtäviisi kuuluu hankkeiden johtaminen, ja vastaat mm. hankkeiden suunnittelusta, aikataulutuksesta, rahoituksesta, kilpailutuksesta ja rakentamisvaiheesta yhteistyössä oman organisaation asiantuntijoiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. DI/RI) ja työkokemusta rakennusalalta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry.avainrakennuttaja@avainyhtiot.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

  • Peter Hellman, 020 7624 726

Avain Yhtiöt -konserniin kuuluu kuusi vastuullista ja ammattitaitoista yhtiötä. Avain Yhtiöt on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Avain yhtiöiden tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää toimivaa ja turvallista elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua. Omistuksessamme on yli 7 000 asuntoa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli yli 80 M€ ja kiinteistöjemme tasearvo lähes 800 M€. Konsernissamme työskentelee noin 140 ammattilaista.