Rakennustöiden valvoja

Avain Rakennuttaja Oy rekrytoi

Toimintamme kasvaessa haemme rakennustöiden valvojaa pääkonttorillemme Helsingin Kalasatamaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn uudisrakennushankkeiden parissa. Tehtäviisi kuuluu uudisrakennushankkeiden työmaavalvonta ja vastaat mm. hankkeiden sopimuksen mukaisuuden ja teknisen laadun valvonnasta, aikataulujen seurannasta sekä työmaakokousten järjestämisestä yhteistyössä oman organisaation asiantuntijoiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi tiivistä yhteistyötä urakoitsijoiden, asiakkaiden, viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan korkeakoulutusta (RKM/RI) ja työkokemusta alalta. Edellytämme rakennusalan laatuvaatimusten sekä toimialan määräysten tuntemista. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen valvontatehtävistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen ville.maenpaa@avainyhtiot.fi. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Rakennustöiden valvoja”.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

  • Avain Rakennuttaja Oy, toimitusjohtaja Ville Mäenpää, p. 040 825 1664

Avain Rakennuttaja Oy kuuluu suomalaiseen Avain Yhtiöt -konserniin, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Konsernin omistuksessa on 10 000 Avain-asuntoa ja työllistämme reilusti yli 200 ammattilaista. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 160 miljoonaa euroa.