Rakennuttaja-asiamies

Haemme rakennuttaja-asiamiestä uudisrakentamisen pariin!

Haemme rakennuttaja-asiamiestä

Toivotamme sinut tervetulleeksi Avain Yhtiöiden omaan rakennuttajaorganisaatioon! Haemme rakennuttaja-asiamiestä uudisrakentamisen pariin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä.

Tehtäviisi kuuluvat vapaarahoitteiseen ja korkotuettuun sekä vuokra- ja omistusasumiseen liittyvät hallinnolliset rakennuttajatehtävät. Vastaat mm. hankkeiden sopimusten ja muiden asiakirjojen laatimisesta kohdeyhtiöiden rahoitukseen, perustamiseen ja rakentamisvaiheen hallinnointiin liittyen sekä kiinteistöjen hankintaan ja muodostamiseen liittyvistä asioista. Toimit projektipäällikön työparina ja tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme sekä viranomaisten kuten Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n kanssa.  

Olet etsimämme henkilö, jos;

  • Sinulla on tehtävään soveltuva rakennus-/kiinteistöalan tai muu soveltuva vähintään amk-tasoinen tutkinto (esim. tradenomi tai maanmittausinsinööri).
  • Sinulla on kokemusta vähintään 1–3 vuotta vastaavista tehtävistä esim. kiinteistö-, rakennus- tai rahoitusalalta.
  • Sinulla on hyvät viestintä- ja IT-taidot.
  • Olet kiinnostunut oman asiantuntemuksesi sekä yhteisten toimintatapojen kehittämisestä.
  • Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja vastuuntuntoinen tekijä.  
  • Katsomme eduksi rakennuttaja-asiamiehen tutkinnon (RAKI), mutta tämä on mahdollista suorittaa myös työnantajan kustannuksella töiden aloittamisen jälkeen.

Tarjoamme;

  • Matalahierarkkisen organisaation, jossa arvostetaan jokaisen tekemistä henkilökohtaisen potentiaalin mukaan.
  • Noin 20 henkisessä rakennuttajan tiimissä on rakentava ja tietoa jakava ilmapiiri, johon on helppo liittyä mukaan ja mahdollisuudet kehittyä.
  • Nykyaikaiset työkalut, oman työhuoneen sekä hyvät työsuhde-edut, mukaan lukien laadukkaan työterveyden, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedut ja autopaikan tai työsuhdematkalipun.

Jos kiinnostuit ja haluat tulla tiimiimme avainjäseneksi, laita sähköinen hakemus osoitteisiin peter.hellman@avainyhtiot.fi ja perttu.kaikkonen@avainyhtiot.fi. Täytämme avoimet paikat heti sopivan henkilön löytyessä.

Avain Yhtiöt on kotimainen asumispalvelujen tuottaja, joka tarjoaa kohtuuhintaista ja turvallista asumista asukkailleen. Rakennamme kestäviä kaupunkeja ja tarjoamme vastuullista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua, ekologisuutta ja vaivattomuutta. Omistuksessamme on yli 11 000 asuntoa ja työllistämme noin 110 ammattilaista. Rakennamme vuosittain noin 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta, rakennuttamisesta ja urakoinnista aina siihen saakka, kun asukkaamme löytävät kodin ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme.