Rakennuttaja-asiamies

Haemme konserniimme vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Kalasatamaan loistavien yhteyksien äärelle ammattitaitoista, järjestelmällistä ja langat käsissä pitävää

RAKENNUTTAJA-ASIAMIESTÄ

Hallintotiimimme vastuulle kuuluvat monipuoliset hallinnolliset perustehtävät sekä osallistuminen muun muassa maapohjaan liittyvien sopimusten (esimerkiksi yhteisjärjestelyt) ja kiinteistö- ja osakekannan ostoihin liittyvien kaupallisten asiakirjojen laadintaan. Toimintamme kattaa monipuolisesti korkotuetun, vapaarahoitteisen sekä perustajaurakoinnin asuntotuotannon. Katsomme eduksesi, jos sinulla on tietotaitoa sekä Asumisen rahoittamis- ja kehittämiskeskus ARAn että perustajaurakoinnin prosesseihin liittyvistä tehtävistä. Toimit tehtävässäsi energisen kahdeksanhenkisen hallintotiimin avainjäsenenä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta yhtiöhallinnosta sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi tradenomi). Rakennuttaja-asiamiehen ja kiinteistöedustajan tutkinnot katsotaan sinulle eduksi. Edellytämme, että tietokoneen käyttö on sinulle helppoa ja toimistotyössä vaadittavat perusohjelmat kuten Excel, Word ja PowerPoint ovat entuudestaan erinomaisessa hallinnassasi. Neuvottelet ja työskentelet sujuvasti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja lähdet ennakkoluulottomasti uusiin tehtäviin. Usean tehtävän samanaikainen eteenpäin vieminen onnistuu sinulta ongelmitta ja kestät ajoittaisen työpaineen hyvin.

Meille tärkeimpänä valintakriteerinä olet kuitenkin sinä ja toivomme, että olet iloinen ja asenteeltasi kehityshakuinen ja tarkka työstämiesi asiakirjojen sisällöstä. Toivomme myös, että sinulla on hyvä työmoraali ja kyky tarttua tehtävään kuin tehtävään.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä, nykyaikaiset työskentelypuitteet, kattavat työterveyspalvelut ja erinomaiset liikuntaa ja työhyvinvointia ylläpitävät edut sekä ammattitaitoisen ja opastavan tiimin tuen. Halutessasi voit tutustua projektipäällikkömme työntekijäkokemukseen tästä.

Jos kiinnostuit ja haluat tulla tiimiimme avainjäseneksi, laita sähköinen hakemus osoitteeseen rekry.avainrakennuttaja@avainyhtiot.fi. Otsikoi tehtävänimike hakemukseesi. Olethan yhteydessä hallintopäällikkö Sirpa Lehtolaan (p. 040 864 4227), jos haluat lisätietoa tehtävästä. Hakuaika päättyy 28.2.2021 klo 16.00. Täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 9 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€.  www.avainasunnot.fi