Taloushallinnon assistentti, Avain Yhtiöt

Tehtävä sopii ihanteellisesti henkilölle, jolla on jo kokemusta reskontranhoidosta ja laskutuksesta

Taloushallinnon assistentti, Helsinki

Rekrytoimme Avain Yhtiöt konserniin taloushallinnon assistenttia kasvamaan kiinteistökirjanpidon tehtäviin. 

Tehtävä sopii ihanteellisesti henkilölle, jolla on jo kokemusta reskontranhoidosta ja laskutuksesta tai muista kirjanpidon avustavista tehtävistä, ja joka haluaa kasvaa kiinteistökirjanpidon ammattilaiseksi.

Avaimessa tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja kiinteistökirjanpidon maailmaan. Pidämme myös huolen, että kun   ammatillinen osaamisesi ja omatoimisuutesi kasvavat, saat uusia, vaativampia tehtäviä kirjanpidon tiimissä. Työkavereinasi on koko 15 henkilön ammattitaitoinen taloustiimi, kirjanpidon tiimissä työskentelee tällä hetkellä 5 henkilöä.

Millainen työ sinua Avaimessa odottaa?

Avain Yhtiöt tarjoaa pitkäjänteisen näkymän mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa  kannustavassa ja energisessä työilmapiirissä. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työskentelypuitteet ja hyvät henkilöstöedut kattavine työterveyspalveluineen ja vapaa-ajan vakuutuksineen.  Avoimessa ja matalahierarkisessa organisaatiossa vallitsee yhteen hiileen puhaltamisen kulttuuri. Avaimessa kannustetaan kehittämään omaa ammattitaitoa ja tuetaan työntekijöiden hyvinvointia monipuolisesti. Kaikesta tästä kerromme mielellämme kasvotusten vieläkin tarkemmin. 

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

 • myyntilaskutuksen hoitaminen 
 • laskujen kierrätys
 • avustavat kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtävät 
 • yhteisjärjestelysopimuksiin liittyvät hallinnolliset tehtävät 

Tehtävä sopii sinulle, jolla on:

 • jo jonkin verran työkokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä
 • kiinnostusta (ja mahdollisesti jo jonkin verran kokemusta) rakentamisen tai asumisen toimialoihin
 • kaupallinen koulutus (esim. merkonomi / tradenomi)
 • hyvät IT-taidot: MS Office ja kokemusta taloushallinnon järjestelmistä
 • sujuva suomen kielen taito
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
 • joustava, oma-aloitteinen, sitoutuva ja aikaansaava työote

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluaisit työn, joka tarjoaa jatkossa myös ammatillisia kehitysaskeleita, on tässä sinulle loistava mahdollisuus! Sinua odottaa työpaikka, jossa viihdytään pitkään, ja jossa pääset oppimaan uutta kivassa ja rennossa porukassa. Yhdessä tekemistä mahtuu kaikkiin päiviin! Toimistolla on mukavasti tilaa ja pystyt keskittymään tarkkuutta vaativiin tehtäviin omassa rauhassa. 

Töitä teemme joustavasti paikan päällä toimistolla. Työpaikka sijaitsee Kalasatamassa Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja se on vakituinen. Kesälomajärjestelyt onnistuvat jo tulevalle kesälle. 

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja etsit seuraavaa askelta, kannattaa toimia! Teams-haastattelut tehtävään alkavat jo hakuajan puitteissa! Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 30.04.2024. Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti, partneri Marju Vuorensalmi, 040 9210 805, marju.vuorensalmi@businesslike.fi