Alueelliset iltaseminaarit 2021

Avain Asumisoikeus Oy:n asukkaille suunnatut alueelliset iltaseminaarit järjestetään helmikuussa 2021 neljänä arki-iltana klo 18-20. Koronan takia tapahtumat järjestetään tällä kertaa virtuaalisesti Microsoft Teamsin välityksellä. Iltaseminaarin aiheina on muun muassa Avaimen ajankohtaiset asiat, asumisoikeuslain uudistuminen ja asukashallinnon vuosikello.

Etäyhteydet mahdollistavat sen, että osallistujamäärää ei tarvitse rajoittaa. Kaikki Avaimen asumisoikeusasukkaat voivat halutessaan osallistua iltaseminaariin. Tapahtuma järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi. Jos yhteiset asiat ja yhdessä tekeminen kiinnostavat, ilmoittaudu oman alueesi iltaseminaariin klikkaamalla sitä alta. Pääset sitä kautta ilmoittautumislomakkeelle.

23.2.2021 Pohjois-Suomi klo 18-20 PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN TAKIA

Ilmoittauduthan viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Lähetämme Teams-linkin tapahtumaan ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiin viimeistään seminaaripäivänä.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Edellinen
Avain Yhtiöt suunnittelee puukerrostaloja Porvoon Länsirantaan
Seuraava
Avain Yhtiöt lahjoitti vuoden 2020 joululahjarahat Mannerheimin Lastensuojeluliitolle ja MIELI Suomen Mielenterveys ry:lle