Laadukasta rakentamista Tuusulan Hyrylässä

Tuusulan Hyrylän keskustan uudistuva ilme

Tuusulan Hyrylä on kokenut viime vuosina merkittävän muodonmuutoksen, joka on tuonut alueelle uutta elinvoimaa ja palveluita. Avain Asunnoilla olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä kehitystä, tarjoten laadukkaita asumisratkaisuja alueen asukkaille. Keskustan palvelutarjonta on laajentunut merkittävästi, ja uudet liikekeskukset, kuten Prisma ja Lidl, sekä K-Supermarket Hyrrän laajennus ovat tuoneet mukanaan monipuolisia ostosmahdollisuuksia ja palveluita. Alueen kehitys ei pysähdy pelkästään kauppojen laajentumiseen. Uusi kävelykeskusta Rykmentin puistosta Suutarintielle asti on suunnitteilla, mikä tulee entisestään parantamaan alueen viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä. Me olemme sitoutuneet tukemaan tätä kehitystä, sillä uskomme, että viihtyisä ja toimiva ympäristö on avainasemassa laadukkaan asumisen kannalta.

Tuusulanjärven kulttuurimaisemat ja ulkoilumahdollisuudet

Tuusulanjärvi, tuo Suomen kansallisen kulttuurin kehto, on yksi alueen helmistä. Sen rannat ja ympäristö ovat inspiroineet taiteilijoita vuosikymmenten ajan, ja nyt haluamme varmistaa, että tämä ainutlaatuinen ympäristö säilyy ja kehittyy tulevaisuudessakin. Alueen suunnitelmissa on kehittää Tuusulanjärven seutua entistä viihtyisämmäksi ulkoilualueeksi, joka palvelee niin paikallisia asukkaita kuin alueelle saapuvia vierailijoitakin. Luonnonläheisyys ja kulttuuriperintö ovat tekijöitä, jotka tekevät asumisesta Tuusulassa ainutlaatuista. Haluamme tarjota asukkaillemme mahdollisuuden nauttia näistä arvoista päivittäin, rakentamalla asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä luontoa ja kulttuurikohteita, mutta eivät tingi nykyaikaisen asumisen mukavuuksista.

Sujuvat liikenneyhteydet ja alueen saavutettavuus

Tuusulan Hyrylä sijaitsee strategisesti erinomaisella paikalla, sillä sen julkiset liikenneyhteydet ovat osa HSL-aluetta. Tämä tarkoittaa, että Keravan rautatieasemalle ja Helsinkiin pääsee sujuvasti linja-autolla. Avain Asunnoilla ymmärrämme, että hyvät liikenneyhteydet ovat tärkeä osa arjen sujuvuutta, ja siksi olemme panostaneet sijainteihimme niin, että ne palvelevat liikkuvaa elämäntyyliä. Hyrylän kehittyessä monipuoliseksi ja moderniksi Tuusulan keskukseksi, on tärkeää, että asukkaat voivat liikkua alueella vaivattomasti. Me haluamme varmistaa, että asukkaamme voivat hyödyntää alueen palveluita ja liikenneyhteyksiä täysimääräisesti, mikä tukee heidän arkeaan ja elämänlaatuaan.

Avain Asuntojen kohteet Hyrylässä

Avain Asunnoilla on lukuisia kohteita Tuusulan Hyrylässä. Suutarintiellä on kaksi vuokrakohdetta Suutarintie 5 ja 7 sekä asumisoikeuskohde Suutarintie 3. Rykmentin puistossa on osoitteessa Rykmentin puistotie 11 neljä eri taloa joissa on vuokra- ja asumisoikeuskohteita. Puustellinmetsässä on sekä asumisoikeus että vuokrakohteita. Kohteet ovat uuden keskustan tuntumassa ja lähellä palveluita.

Avain Asunnot – Laadukkaan asumisen puolestapuhuja

Avain Asunnoilla olemme sitoutuneet luomaan ja ylläpitämään toimivia, turvallisia ja ympäristöystävällisiä asuinalueita. Tuusulan Hyrylä on yksi esimerkki alueista, jossa nämä arvot toteutuvat. Rakennamme asuntoja, jotka eivät ainoastaan tarjoa kattoa pään päälle, vaan myös laadukasta asumista ja elämistä tukevan ympäristön. Visiomme on olla Suomen paras hinta-laatusuhteeltaan asumispalveluiden tuottaja, ja tämän saavuttamiseksi olemme kehittäneet laatu- ja asiakaslähtöisen toimintamallin. Aito vuorovaikutus, joustavuus, kustannustehokkuus ja laatu ovat toimintamme kulmakiviä. Tuusulan Hyrylässä nämä arvot yhdistyvät luoden alueesta ihanteellisen paikan asua ja elää.
Edellinen
Millaista on asua asumisoikeusasunnossa?
Seuraava
Mikä tekee Espoosta houkuttelevan asuinpaikan?