Kotiavain- asukassivusto

Tervetuloa Avaimen asukassivustolle!

Tältä sivulta löydät ohjeet ja linkin kirjautua Kotiavain-asukassovellukseen, joka on kaikkien Avain asukkaiden käytössä.

Klikkaa kuvaketta ja kirjaudu sisään Kotiavaimeen!

Asukassivusto on Avain Asuntojen asukkaiden talokohtainen asukassivu, josta pääsee tutustumaan oman talon ajankohtaisiin tiedotteisiin ja asiakirjoihin. Kotiavain toimii myös asukkaiden sähköisenä ilmoitustauluna. Asukastoimikunta voi tiedottaa asukkaita tulevista asukastapahtumista ja asukaskokousten asioita.
Uuteen Kotiavaimeen ei ole kuitenkaan pakollista rekisteröityä, tärkeät asukastiedotteet jaetaan kaikille asukkaille edelleen myös postitse kotiin.

Kotiavain-asukassivusto on käytettävissä nettiselaimella tai mobiilisovelluksella. Asukassovellukseen kirjaudutaan selaimella osoitteessa mobile.o4a.fi tai sivun alla olevan Kotiavain-sivusto (one4all)-linkin kautta. Mobiilisovelluksen voit ladata App Storesta tai GooglePlay-kaupasta nimellä One4all Mobile. Käyttäjätunnus on oma sähköpostiosoite.

Sivun alareunassa on lisäohjeet Kotiavaimen käyttämiseen.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Miten uusi asukas saa Kotiavaimen käyttööni?
Uusi asukas saa rekisteröitymiskutsun sovellukseen automaattisesti sopimuksen voimaanastumisen jälkeen Avaimelle ilmoittamaansa sähköpostiin.

Olen asunut Avaimella jo 5 vuotta. Miten voi ottaa Kotiavain- asukassovelluksen käyttööni?

Asukassovelluksen käyttöön tarvitaan sähköpostiosoite.  Jos sinulla ei ole ollut sähköpostia käytössä, ilmoita uusi sähköpostiosoitteesi sivun alareunassa olevan Sähköpostisoitteen päivittäminen– linkin kautta. Saat Kotiavaimen rekisteröitymiskutsun sähköpostiisi vuorokauden kuluessa.

Sähköpostisoitteeni on muuttunut? Miten vaihdan sen Kotiavaimeen?

Muuttuneen sähköpostisosoitteen voi ilmoittaa Avaimelle sivun alareunassa olevan Sähköpostisoitteen päivittäminen– linkin kautta. Voit kirjautua Kotiavaimeen uudella sähköpostillasi ja alkuperäisellä salasanallasi vuorokauden kuluttua.

Unohdin salasanani, mitä teen?

Klikkaa Kotiavain sovelluksen kirjautumissivulla Unohtuiko salasanasi?-kohtaa. Syötettyäsi sähköpostisoitteesi, saat sähköpostiisi linkit uuden salasanan asettamiseksi.

Pääset myös tästä kirjautumaan Kotiavain-asukassivustolle:

HUOM! Kotiavaimeen kirjaudutaan sähköpostiosoitteella. Mikäli haluat käyttää Kotiavainta, sinulla tulee olla toimiva sähköposti. Jos sähköpostiosoitteesi on vaihtunut tai olet epävarma minkä sähköpostiosoitteen olet toimittanut Avaimelle, voit ilmoittaa meille sähköpostisi alla olevan linkin kautta.

Klikkaa alta Kotiavaimen ohjeet (pdf)
Kotiavain asukassovelluksen ohje Avain asukkaalle