Avain asukassivusto

Tervetuloa Avaimen asukassivustolle!

Avain Asuntojen Kotiavain –asukassovellus tulee kaikkien Avain asukkaiden käyttöön viikosta 13 lähtien.

Uudistunut Kotiavain –asukassovellus on Avain Asuntojen asukkaiden talokohtainen asukassivu, josta pääsee tutustumaan oman talon ajankohtaisiin tiedotteisiin ja asiakirjoihin. Kotiavain toimii myös asukkaiden sähköisenä ilmoitustauluna.

Vanha Avain Asukas –sivusto (extranet) poistuu käytöstä myöhemmin keväällä.

Pääset kirjautumaan nykyisille asukassivustoille alta:

one4all

Uusi Kotiavain-asukassovellus on käytettävissä nettiselaimella tai mobiilisovelluksella. Miten mukavaa, voit tutustua talosi tiedotteisiin omalta kotisohvalta!

Uuteen Kotiavaimeen ei ole kuitenkaan pakollista rekisteröityä, tärkeät asukastiedotteet jaetaan kaikille asukkaille edelleen myös postitse kotiin. Rekisteröityessäsi Kotiavain-sovelluksen käyttäjäksi saat  tiedot ajankohtaisista asioita kätevästi mobiilisovellukseesi. Sivun alareunassa on ohjeet Kotiavaimen lataamiseen ja käyttämiseen.

Avain Asuntojen Kotiavain–asukassovelluksen siirtymäaikataulu:

Vaihe 1 ( viikot 6-9)

Viikko 6: Hollola, Jyväskylä, Kuopio, Lahti ja Porvoo

+ niiden kohteiden asukkaat, jossa One4Allin aikaisempi PNT Mobile -asukassovellus on ollut käytössä. Paitsi korttelikohteet Lahden Rantakartano, Tampereen Tesoma ja Helsingin Kruunuvuorenranta.

Viikko 7: Järvenpää, Kangasala, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Pirkkala, Riihimäki, Sipoo, Tuusula, Tampere ja korttelikohde Tesoma.

Viikko 8–9: Espoo, Helsinki, Vantaa ja korttelikohde Lahden Rantakartano.

Vaihe 2 (viikko 13-14):

Hamina, Hattula, Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Kempele, Kotka, Laukaa, Lohja, Muurame, Mäntsälä, Oulu, Rovaniemi, Vihti , Äänekoski ja korttelikohde Kruunuvuorenranta.

Toisen vaiheen asukkaat saavat kutsut uuden Kotiavain-asukassovelluksen käyttäjäksi viikon 13-14 aikana.

HUOM! Uuteen Kotiavaimeen kirjaudutaan sähköpostiosoitteella. Mikäli haluat käyttää Kotiavainta, sinulla tulee olla toimiva sähköposti. Jos sähköpostiosoitteesi on vaihtunut tai olet epävarma minkä sähköpostiosoitteen olet toimittanut Avaimelle, voit ilmoittaa meille sähköpostisi alla olevan linkin kautta.

ASUKASTOIMIKUNNAT JA ASUKKAIDEN YHTEYSHENKILÖT

Asukastoimikunnat ja asukkaiden yhteyshenkilöt saavat kutsut kirjautua Kotiavain-asukassovelluksen hallintaohjelmaan viikkojen 13-14 aikana. Asukastoimikunta voi sen jälkeen tiedottaa asukkaita tulevista asukastapahtumista ja asukaskokousten asioita. Alla ohjeet myös asukastoimikunnan jäsenille.