Perusparannus Avaimella

Avain Asunnot perusparannetaan, kun ne tulevat 20 vuoden ikään.

Perusparannus sujuu jouhevasti


Avain Asunnot perusparannetaan, kun ne tulevat 20 vuoden ikään. Perusparannushanke käynnistyy kun ARA myöntää kohteelle rahoituksen. Perusparannusten tarkoituksena on mm. asukkaiden viihtyvyyden ja asunnon energiatalouden ylläpito. Perusparannusten jälkeen asunnoista tulee lähes uudenveroisia, sillä käytännössä koko asunnon pinnat ja kalusteet uusitaan. Perusparannuksen yhteydessä tehdään myös muita kiinteistökorjauksia.

Valitse mieluisat materiaalit

Asukkaat voivat itse vaikuttaa pintamateriaaleihin esimerkiksi valitsemalla muutamasta eri keittiö- ja kylpyhuonekokonaisuudesta. Olohuoneeseen asukas voi valita tehosteseinän värin värivaihtoehdoista. Lisähintaisia valintoja voi tehdä urakoitsijan mallien ja hinnaston mukaisesti.

Asuminen perusparannuksen aikana

Huomioithan, että perusparannuksen aikana asunnossa ei voi asua ja asukkaiden tulee järjestää sijaisasumisensa itse perusparannuksen ajaksi.

Huoli pois me palvelemme

Moni asukas on aluksi hieman stressaantunut ja jännittynyt perusparannuksen vaikutuksesta omaan elämään. Me Avaimella pyrimme kuitenkin tekemään prosessista mahdollisimman mutkatonta tarjoamalla Avain Asukkaille hinnoiltaan edullisemmaksi neuvoteltua muuttopalvelua. Moni asiakas onkin remontin jälkeen kiitellyt uudistetusta asunnosta, hyvin sujuvasta prosessista. Tutustu yleisesti kysyttyihin kysymyksiin ja materiaalivaihtoehtoihin.