Konsernin esittely

Olemme erikoistuneet asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen.

Vastuullisia asumisen palveluita

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja uudisrakentamiseen. Tavoitteenamme on rakentaa ja ylläpitää toimivaa, turvallista ja ympäristöystävällistä elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua.

Avain Yhtiöiden visiona on olla hinta-laatusuhteeltaan Suomen paras asumispalveluiden tuottaja. Tavoitteeseen päästäksemme olemme luoneet laatu- ja asiakaslähtöisen toimintamallin, jossa korostuvat neljä ominaisuutta: aito vuorovaikutus sidosryhmiemme kanssa, joustavuus, kustannustehokkuus ja laatu.

Vuonna 2010 perustetun konsernin kasvu on ollut nopeaa. Omistuksessamme on yhteensä yli 11 000 asumisoikeus-, vuokra- ja palvelukotiasuntoa. Toimimme valtakunnallisesti aina pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle saakka.

Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Strategiamme mukaisesti tähtäämme myös lähivuosien aikana tasaiseen kasvuun. Tiiviillä yhteistyöllä kuluttajien, kuntien ja asumista kehittävien tahojen kanssa haluamme varmistaa, ettemme rakenna vain asuntoja, vaan luomme ja ylläpidämme toimivia, turvallisia ja ekologisia asuinalueita.

Vuoden 2022 tärkeimmät tunnusluvut