Konsernien esittely

Olemme erikoistuneet asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen.

Vastuullisia asumisen palveluita

Avain Asunnot on kotimainen asuntosijoitustoimija, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja uudisrakentamiseen. Avain Yhtiöt ja Avain Asumisoikeus ovat yhdessä Avain Asunnot. Tavoitteenamme on rakentaa ja ylläpitää toimivaa, turvallista ja ympäristöystävällistä elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua.

Avain Asuntojen visiona on olla hinta-laatusuhteeltaan Suomen paras asumispalveluiden tuottaja. Tavoitteeseen päästäksemme olemme luoneet laatu- ja asiakaslähtöisen toimintamallin, jossa korostuvat neljä ominaisuutta: aito vuorovaikutus sidosryhmiemme kanssa, joustavuus, kustannustehokkuus ja laatu.

Vuonna 2010 perustetun asuntosijoitustoimijan kasvu on ollut nopeaa. Omistuksessamme on yhteensä noin 12 000 asumisoikeus-, vuokra- ja palvelukotiasuntoa. Toimimme valtakunnallisesti aina pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle saakka.

Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Strategiamme mukaisesti tähtäämme myös lähivuosien aikana tasaiseen kasvuun. Tiiviillä yhteistyöllä kuluttajien, kuntien ja asumista kehittävien tahojen kanssa haluamme varmistaa, ettemme rakenna vain asuntoja, vaan luomme ja ylläpidämme toimivia, turvallisia ja ekologisia asuinalueita.

Vuoden 2023 tärkeimmät tunnusluvut