Teemme joululahjoituksen hyväntekeväisyyteen

Osallistu sinäkin joulutalkoisiin äänestämällä!

Avain Yhtiöt on mukana tekemässä hyvää. Joululahjojen antamisen sijaan lahjoitamme tänäkin jouluna 20 000 euroa hyväntekeväisyyteen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, miten lahjoituksen käytämme.

Olemme valinneet kaksi hyväntekeväisyyskohdetta, joiden kautta tarjoamme apua sitä tarvitseville. Tänä vuonna jaamme lahjoitussumman saamiemme vastausten suhteessa Pelastakaa Lapset ry:n ja John Nurmisen Säätiön kesken. Äänestämällä osallistut myös itse joulun hyväntekeväisyystalkoisiin.

Pelastakaa lapset ry on sijaishuollon ja adoption eritysosaaja, joka tarjoaa lisäksi lastensuojelun avohuollon ja sosiaalihuollon tukiperhepalveluita. Yhdistyksen lastensuojelupalvelut tarjoavat kunnille mahdollisuuden vahvistaa ja täydentää omaa lastensuojelutyötään sisällöllisesti monipuolisilla, kokeneiden asiantuntijoiden ammattitaitoisilla palveluilla.

John Nurmisen Säätiön missiona on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö tekee tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.