Teemme joululahjoituksen hyväntekeväisyyteen

Osallistu sinäkin joulutalkoisiin äänestämällä!

Avain Yhtiöt on mukana tekemässä hyvää. Joululahjojen antamisen sijaan lahjoitamme tänä jouluna 30 000 euroa hyväntekeväisyyteen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, miten lahjoituksen käytämme.

Avain Yhtiöt lahjoittaa tänä vuonna 10 000 euroa Unicefille. Lisäksi jaamme 20 000 euron lahjoitussumman kahden eniten ääniä saaneiden järjestöjen kesken.

Voit äänestää järjestöjen; Lastenklinikoiden Kummit ry, Pelastakaa Lapset ry, SOS-Lapsikylä ja Syöpäsäätiö

Äänestämällä osallistut myös itse joulun hyväntekeväisyystalkoisiin.

Lastenklinikoiden Kummit ry on suomalainen yhdistys, joka tukee Suomen lapsia keräämällä varoja viidelle yliopistolliselle lastenklinikalle. Kummit toimii lastenklinikoiden potilaiden hoito-olosuhteiden ja -kehityksen tukemiseksi keräämällä varoja hoitolaitteiden hankintaan ja lastentautien tutkimustyöhön.

Pelastakaa Lapset ry tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Visiona on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen.

SOS-Lapsikylä on tehtävänä on suojella lasten oikeuksia ympäri maailmaa. SOS-lapsikylät auttavat lapsia, jotka ovat vaarassa menettää tai ovat menettäneet vanhempiensa huolenpidon.

Syöpäsäätiö kerää varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen, syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä neuvontapalveluihin, sekä ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen toteamiseen.