Teemme joululahjoituksen hyväntekeväisyyteen

Osallistu sinäkin joulutalkoisiin äänestämällä!

Avain Yhtiöt on mukana tekemässä hyvää. Joululahjojen antamisen sijaan lahjoitamme tänä jouluna 30 000 euroa hyväntekeväisyyteen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, miten lahjoituksen käytämme.

Avain Yhtiöt lahjoittaa tänä vuonna 10 000 euroa Unicefille. Lisäksi jaamme 20 000 euron lahjoitussumman kahden eniten ääniä saaneiden järjestöjen kesken.

Voit äänestää järjestöjen; Mieli Suomen mielenterveys ry, Punainen risti Ukrainan hätäapu ja Hope – Yhdessä & Yhteisesti Ry väliltä. Äänestämällä osallistut myös itse joulun hyväntekeväisyystalkoisiin.

Suomen Punainen Risti on lähettänyt Ukrainaan raha-avun lisäksi majoitus- ja lääkintätarvikkeita sekä kokonaisen terveysklinikan. Avustustyöntekijät ovat muun muassa logistiikan, terveydenhuollon, psykososiaalisen tuen, viestinnän ja järjestökehityksen ammattilaisia sekä asiantuntijoita, jotka arvioivat muuttuvaa humanitaarista tilannetta ja avun tarvetta.  

MIELI Suomen Mielenterveys ry on suomalainen yhdistys, jonka tehtävänä on edistää mielenterveyttä ja tarjota tukea kriisitilanteissa. Mieli on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö.

HOPE –Yhdessä & Yhteisesti Ry toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen.