A. Ahlström Kiinteistöt Oy ja Avain Yhtiöt ovat yhdessä kehittämässä Kumpulanmäen laajaa korttelikokonaisuutta.

Ahlströmin omistus Avain Yhtiöissä kasvoi

Ahlström Capitalin tytäryhtiö A. Ahlström Kiinteistöt Oy on omistanut osuuden Avain Yhtiöistä vuoden 2021 tammikuusta alkaen. Ahlströmin osuus yhtiössä kasvoi edelleen vuodenvaihteessa 2022. Muutosten jälkeen nykyiset omistajat ovat Avain Yhtiöiden toimitusjohtaja Perttu Liukku 38 % osuudella, Avain Yhtiöiden hallituksen varapuheenjohtaja Kari Mäenpää 32 % osuudella ja A. Ahlström Kiinteistöt 30 % osuudella.

Omistusosuuden kasvattaminen Avain Yhtiöissä kertoo Ahlströmien vahvasta uskosta yhtiön toimintaan ja tulevaisuudennäkymiin, toteaa A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Peter Ahlström.

Avain Yhtiöt on saavuttanut merkittävän aseman kotimaisena asuntosijoittajana ja yhtiön omistajuus kiinnostaa. Yhteistyö Ahlströmin kanssa on ollut menestyksellistä. Olemme saaneet yhteistyön avulla alulle uusia merkittäviä hankekokonaisuuksia. Tästä on hyvä yhteistyötä syventää, toteaa Avain Yhtiöiden toimitusjohtaja Perttu Liukku tyytyväisenä.

Avain Yhtiöiden kasvustrategia jatkuu toistaiseksi suunnitelmien mukaisesti.

Lisätietoa:

Perttu Liukku, toimitusjohtaja Avain Yhtiöt Oy, p. 050 66 169, etunimi.sukunimi@avainyhtiot.fi

Peter Ahlström, toimitusjohtaja A. Ahlström Kiinteistöt Oy, p. 050 518 3698, etunimi.sukunimi@a-ahlstrom.fi

Avain Yhtiöt on yksi nopeimmin kasvavista asuntosijoitusyhtiöistä ja suurimmista kotimaisista investoijista Suomessa. Rakennamme kestäviä kaupunkeja ja tarjoamme vastuullista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua, ekologisuutta ja vaivattomuutta. Suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme vuosittain 1000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaiset investoinnit ovat lähes 200 milj. €. Omistamme yli 10 000 asuntoa ja koko kiinteistökantamme arvo on 1,4 mrd. €. Työllistämme noin 100 rakennuttamisen, urakoinnin, kiinteistöalan ja palvelun rautaista ammattilaista. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Muuttajan vinkit
Seuraava
Avain Asunnot rakennuttaa Kuopion Pirttiin uusia asumisoikeusasuntoja