Asiakaspalvelu kesällä

Ulkona paistava aurinko lämmittää ja pitkän talven jälkeen on ihana päästä nauttimaan valosta. Aurinko sekä lounaalla ulkona nautittu jäätelö piristävät kummasti. Niin asiakkaat kuin työntekijätkin ovat ”kesäfiiliksissä”!

Kesä ja kesälomat tarkoittavat asiakaspalvelullemme myös tarkkaa suunnittelua, koska haluamme tarjota tasalaatuista asiakaspalvelua ympäri vuoden. Vakituisten työntekijöiden kesälomat sovitaan niin, että asiat rullaavat toimivasti ympäri vuoden. Lisäksi saamme kesäksi toimistoille reippaita kesätyöntekijöitä. Oma urani Avaimella onkin myös alkanut kesätyöntekijänä.

Haluamme pitää läpi kesän toimistomme auki normaalein aukioloajoin sekä asioiden käsittelyajat lyhyinä. Olemme saaneet tälle kesälle yhteensä viisi kesätyöntekijää Avaimen myynnin toimistoille. Muutamat heistä ovat olleet Avaimella jo aikaisemmin osa-aikaisina, mutta saamme myös kaksi täysin uutta kasvoa ilahduttamaan meitä. Kaikki viisi kesätyöntekijää ovatkin jo päässeet työn touhuun.

Kesätyöntekijöiden toimenkuva on monipuolinen ja uuden opettelua on paljon. Onneksi tukena on joukko rautaisia ammattilaisia neuvomassa ja kesätyöntekijöiden perehdytykseen panostetaan jo heti alkumetreiltä lähtien. Kesätyöntekijöillemme järjestettiin esimerkiksi oma koulutuspäivä Helsingissä paikan päällä, jossa he pääsivät tutustumaan niin yritykseen kuin työntekijöihinkin paremmin ja saivat opastusta töihinsä.

Avaimen kesätyöntekijöille tutuiksi tulee niin koordinaattoreiden kuin myyjienkin hommat, jonka lisäksi he auttavat tarvittaessa myös muissa kesänajan hommissa. Voit siis mahdollisesti päästä tapaamaan kesätyöntekijämme niin asuntoesittelyssä kuin myös toimistollamme.

Kesätyöntekijämme tulevat näkymään myös some-kanavissamme, joten ota seurantaan Instagram-tilimme sekä Facebook-sivumme. Asiakaspalvelumme palvelee läpi kesän arkisin klo 8–16 ja keskiviikkoisin klo 18 asti, poikkeusaukioloajat löytyvät toimistojen yhteystiedoista. Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi toimistolle ympäri vuoden!

Ihanaa kesää,

Oona Sukander

Myynti- ja asiakaspalvelukoordinaattori

Edellinen
Oi ihana kesä!
Seuraava
Pasilaan rakenteille 44 uutta ARA-kerrostaloasuntoa