Asukastyytyväisyys on jatkanut nousuaan

Helmikuussa 2023 teetetty asiakastyytyväisyystutkimus osoitti, että Avain Asuntojen asukastyytyväisyys ja suositteluhalukkuus ovat jatkaneet nousuaan. Avaimen mainemielikuva oli 3,8 asteikolla 1-5 ja suositteluhalukkuuden NPS-luku oli 39 (NPS 33, vuonna 2021). Toimitusjohtaja Perttu Liukku on iloisesti yllättynyt hyvästä tuloksesta.

– Näihin lukuihin voimme olla erittäin tyytyväisiä, mutta jatkamme työtä lukujen parantamisen eteen – asukastyytyväisyys on kaiken toimintamme lähtökohta.

– Suurkiitos Avaimen henkilöstölle, ilman sitoutunutta ja osaavaa henkilöstöä ei tällaiset huippuluvut olisi mahdollisia, Perttu Liukku toteaa tyytyväisenä.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 11000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 400 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Avain Asuntojen 11 000:s asunto valmistui Järvenpäähän
Seuraava
Asumisoikeusasunto on riskitön valinta