Avaimen rakenteilla oleva asumisoikeuskohde Tuusulan Puistometsäntie 2 A ja B. Hallituksen ohjelmassa estetään uusien kohteiden rakentaminen.

Avain Asunnoille A-energialuokan taloja Tuusulan Puustellinmetsään

Varte Lahti Oy ja Avain Asunnot ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien kahden uudiskohteen rakentamista Tuusulan Puustellinmetsään. Puistometsäntie 2 osoitteeseen rakennetaan 4- ja 5-kerroksisia A-energianluokan kohtuuhintaisia asumisoikeuskerrostaloja. Asunto Oy Tuusulan Freesian ja Pionin kuudestakymmenestä asunnosta suurin osa on perheasuntoja.

-Puustellinmetsään rakennetaan paljon kaivattuja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja perheille. joita on suunniteltu moneen eri asumistilanteeseen. Talot ovat erittäin ekologisia, sillä lämmönlähteenä on maalämpö ja rakennukset täyttävät A- energialuokan kriteerit. Rakennusten sijoittelulla pyrimme optimoimaan asukkaiden käyttöön jäävät piha- ja yhteistilat viihtyisäksi kokonaisuudeksi Tuusulan asuntomessualueen viereen.

– Varte Lahti Oy oli luontainen valinta pidetyn tarjouskilpailun ja yrityksen käynnissä olevan kohteen perusteella. Lisäksi toimihenkilöiden toimintamallien tunteminen entuudestaan vahvisti valintaamme, kertoo Avain Rakennuttaja Oy projektipäällikkö Mauri Puljujärvi.

Yhteistyö Avain Rakennuttajien kanssa on sujunut hyvin ja rakentamisen laadusta pidetään kiinni yhdessä koko hankkeen rakentamisen ajan, toteaa Varte Lahden työpäällikkö Jani Wessman.

Rakennustyöt ovat käynnistyneet lokakuussa ja toteutetaan yhtenä työmaana. Arvioitu valmistuminen on tammikuussa 2024.

Lisätietoja

Varte Lahti Oy, Juha Sankari, toimitusjohtaja, juha.sankari@varte.fi

Avain Yhtiöt Oy, Mauri Puljujärvi, projektipäällikkö, mauri.puljujarvi@avainyhtiot.fi

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 10 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Avain Yhtiöt ja A. Ahlström Kiinteistöt kehittämään Kumpulanmäkeä
Seuraava
Vihreä rahoitus mahdollistaa yli 600 uuden asunnon rakentamisen