Stina Saren siirtyi Helsingistä Tampereelle myyntikoordinaattoriksi

Avain Asunnoille paljon uutta osaamista

Avain Asunnoilla oli vuoden 2024 alussa 11704 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotia ja rakenteilla on 1 067 asuntoa lisää. Kasvun myötä yritykseen on avautunut lukuisia uusia työtehtäviä.

Projektipäällikkö Tero Penttinen on nimitetty kiinteistöjohtajaksi 1.1.2024 alkaen. Tero otti jo aiemmin loppuvuodesta vastuulleen kiinteistöyksikön henkilöstön sekä johtotehtävät. Teron tiimiin rekrytointiin vuokra- ja palvelutalojen palvelupäälliköiksi Rami Niemi ja Osmo Suominen ja asuntotarkastajiksi Oliver Hynninen, Santtu Kuusinen ja Peppi Tuovinen.

Avain Rakennuttajalla on aloittanut projektipäällikkö Tom Nässling tehtävänään perusparannushankkeet. Talousosasto vahvistui vuoden vaihteessa vastuullisuuspäällikkö Anne-Maria Vierisen ja Business Controller Eero Launiaisen voimin. Betonielementtitehdas Tenelillä on aloittanut tuotantoinsinöörinä Aki Heikkinen.

Myyntitiimi kasvoi Tampereella myyntineuvottelija Stina Sarenin siirryttyä Helsingistä Tampereelle myyntikoordinaattoriksi. Lahden toimistolle rekrytoitiin myyntikoordinaattori Yasmin Murto ja Helsinkiin myyntineuvottelijaksi Pauliina Pulkki.

Onnittelut kaikille uusissa tehtävissä aloittaneille!

Edellinen
Asumisoikeusasuminen on edelleen selvästi edullisempaa kuin asunnon vuokraaminen
Seuraava
Vuokralla asuja voittaa nyt asuntomarkkinoilla