Avain Asunnot ja SSA Rakennus Oy toteuttavat 114 asumisoikeusasuntoa Vantaan Keimolanmäkeen

SSA Rakennus Oy ja Avain Asunnot ovat solmineet urakkasopimuksen Asunto Oy Vantaan Ajoportti 2 -hankkeen rakentamisesta Vantaan Keimolanmäkeen. SSA toimii hankkeen pääurakoitsijana. Hankkeen rakentaminen alkaa elokuussa ja se valmistuu loppukeväästä 2023. 

Näyttävä 10-12 kerroksinen asuinkerrostalo rakentuu Keimolanmäen uudelle asuinalueelle. Vantaan Ajoportiin rakentuu 114 kpl asuntoja, joiden asuinpinta-ala on yli 6 500 asm2. Kohteessa on monipuolinen asuntojakauma, sillä koteja löytyy näppäristä 36,0 neliön yksiöistä yli 89,5 neliön perheasuntoihin. 

Yhtiön suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Avain Asuntojen strategian mukaisesti yhtiö lämpiää maalämmöllä. Yhtiöön tulee myös aurinkopaneeleita ja sen energiatehokkuus onkin parasta A-luokkaa. 

“Vantaan Ajoportti 2 on hankkeena mielenkiintoinen rakennuksen kaarevien muotojen ja korkeuden suhteen sekä kaavan vaatimuksista johtuen. Kohde on ensimmäisiä Avain Asuntojen maalämmöllä toteuttavia A-energialuokan uudiskohteita. Maalämpötoimittajaksi valikoitui ST1 Lähienergia Oy. Urakkakilpailun perusteella kohteen urakoitsijaksi saatiin SSA rakennus Oy ja valintaa vahvistaa myös hyvin sujuneet aikaisemmat yhteistyökohteet. Yhteistyö on sujunut hyvin poikkeusolosuhteista huolimatta ja esiin tulleet ongelmat on hoidettu asianmukaisesti ja aikataulussa.” kertoo Avain Rakennuttaja Oy:n projektipäällikkö Mauri Puljujärvi.

“Olemme iloisia, että sujuva yhteistyö Avain Asuntojen kanssa jatkuu. Ajoportti 2 -hanke on meille merkittävä ja vahvistaa tilauskantaamme. Olemme päässeet rakentamaan Avaimelle useita hankkeita Porvooseen ja yhteistyön jatkuminen osoittaa, että olemme saavuttaneet Avaimen tavoitteet ja olemme kilpailukykyinen ja luotettava rakentaja.” SSA:n työpäällikkö Niko Kinnunen iloitsee.

Lisätietoa rakennusprojektista:

Avain Rakennuttaja Oy, Mauri Puljujärvi 0400-891779

SSA Rakennus Oy, Tuomo Kilpeläinen, yksikönjohtaja, puh. +358 503466716, tuomo.kilpelainen@ssa.fi

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 9 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Olemme ihmisläheinen rakentaja, joka rakentaa nopeasti ja mutkattomasti toiveesi todeksi. Tutustu SSA:n ratkaisuihin lisää www.ssa.fi 

Edellinen
Marvea on laajentanut toimintaansa urakkamarkkinoille. Avain Asunnoille rakennetaan kaksi kerrostaloa Tampereen Hervantajärvelle
Seuraava
Aurinkoista ja rentouttavaa juhannusta!