Avain Asunnot laajentuu Turun seudulle

Avain Asunnot allekirjoittivat maakaupat Kaarinan keskustasta, Turun kupeesta. Osoitteeseen Jalostusaseman katu 1, 5a ja 9a rakentuu 90 kappaletta A-energialuokan vuokra- ja asumisoikeusasuntoja yhteensä 90 kappaletta. Arvioitu valmistumisaika on vuoden 2023 loppupuolella. Asuntoja tulee tarjolle monipuolisesti yksiöistä neliöihin. Tontti on keskeisellä sijainnilla Kaarinan keskustassa. Noin 650 metrin päässä asunnoista sijaitsevat koulut ja lukio. Kaarinan keskustan kattavat palvelut, harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä. Myynti- ja markkinointijohtaja Elias Kiviranta on tyytyväinen Avain Asuntojen uuteen aluevaltaukseen.  

– Avain Asunnot laajentaa toimintaansa Turun seudulle. Uskomme että laadukkaat, ympäristöystävälliset ja samaan aikaan kohtuuhintaiset kodit kiinnostavat kaarinalaisia ja herättävät mielenkiintoa Turun seudulla, Kiviranta iloitsee.

Kuvassa kohteen Projektipäällikkö Veli-Matti Heikkonen ja hallintoassistentti Pauliina Toveri ihastelevat tonttia upeassa kevätsäässä.

Lisätietoja: 

Elias Kiviranta, markkinointi- ja myyntijohtaja 

040-5772784

Avain Yhtiöt on voimakkaasti kasvava suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudisrakentamiseen. Omistuksessamme on yli 10 000 asuntoa, ja työllistämme noin 100 ammattilaista. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 160 miljoonaa euroa. 
avainasunnot.fi | Facebook | YouTube | Instagram | LinkedIn 

Edellinen
Juha Haapakoski on Avain Yhtiöiden uusi Group Treasurer
Seuraava
Avain Yhtiöille vuosi 2021 oli menestys