Johanna Mäkelä, yritysvarainhankintatiimin vetäjä otti lahjoituksen iloisena vastaan. Lahjoituksen kävi luovuttamassa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Asmo Maanselkä Avaimelta.

Avain Asunnot lahjoitti 10 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle

Asuntosijoitusyhtiö Avain Asunnot lahjoittaa vuosittain 30 000 euroa varoja hyväntekeväisyyteen. Lahjoitusten kohteet valitaan vuosittain henkilökunnan edotuksesta ja Avaimen asukkaiden sekä yhteistyökumppaneiden äänestyksellä. Joulun 2023 lahjoituksena 10 000 euroa luovutettiin Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen, jonka varoilla tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä sekä syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kotimaassa. Pelastakaa Lapset ry. tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Johanna Mäkelä, yritysvarainhankintatiimin vetäjä otti lahjoituksen iloisena vastaan.

  • Lämmin kiitos tärkeästä tuestanne! Joulukampanjan varoilla jaamme ruokalahjakortteja, harrastus- ja oppimateriaalitukea sekä tarjoamme mentorointiapua ja keskustelutukea verkossa, Mäkelä summaa.

Lahjoituksen kävi luovuttamassa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Asmo Maanselkä Avaimelta. Avain Asunnoilla on yli 11000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 100 asuntoa ympäri Suomea.

Hyväntekeväisyyttä tehdään Avain Yhtiöt Oy:n ja sen omistajien varoista. Hyväntekeväisyyteen tehdyt lahjoitukset eivät mene asumisoikeusasukkaiden vastikkeista tai maksuista, vaan ne maksetaan vapaan liiketoiminnan puolelta. Avain Yhtiöt Oy:n liiketoiminta synnyttää tuottoa pääosin kiinteistökehityksestä ja rakentamisesta. Lahjoituksella yhtiön omistajat haluavat osaltaan kantaa yhteiskuntavastuuta.

Edellinen
Kuopion Pirtinkaari 4 sai uudet asukkaat
Seuraava
Järvenpään Alhotie 19 vuokrakodit vihdoin vuokraukseen