Yritysvarainhankinnan päällikkö Marika Salonen otti lahjoituksen kiitollisena vastaan.

Avain Asunnot lahjoitti 10 000 euroa Syöpäsäätiölle

Asuntosijoitusyhtiö Avain Asunnot lahjoittaa vuosittain 30 000 euroa varoja hyväntekeväisyyteen. Lahjoitusten kohteet valitaan vuosittain henkilökunnan edotuksesta ja Avaimen asukkaiden sekä yhteistyökumppaneiden äänestyksellä. Joulun 2023 lahjoituksena 10 000 euroa luovutettiin Syöpäsäätiölle suomalaiseen syöpätutkimukseen.

Syöpäsäätiö on 75-vuotias kotimainen järjestö. Säätiö kerää varoja Syöpäjärjestöjen tavoitteiden ja toiminnan edistämiseen: kotimaiseen syöpätutkimukseen, syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä neuvontapalveluihin, sekä ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen toteamiseen. Yritysvarainhankinnan päällikkö Marika Salonen otti lahjoituksen kiitollisena vastaan.

  • Kiitos merkittävästä lahjoituksesta. Lahjoitus ohjataan tutkijoiden apurahoihin, joilla edistetään suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneiden hoidon kehittämistä, Salonen iloitsee.

Lahjoituksen kävi luovuttamassa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Asmo Maanselkä Avaimelta. Avain Asunnoilla on yli 11000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 100 asuntoa ympäri Suomea.

Hyväntekeväisyyttä tehdään Avain Yhtiöt Oy:n ja sen omistajien varoista. Hyväntekeväisyyteen tehdyt lahjoitukset eivät mene asumisoikeusasukkaiden vastikkeista tai maksuista, vaan ne maksetaan vapaan liiketoiminnan puolelta. Avain Yhtiöt Oy:n liiketoiminta synnyttää tuottoa pääosin kiinteistökehityksestä ja rakentamisesta. Lahjoituksella yhtiön omistajat haluavat osaltaan kantaa yhteiskuntavastuuta.

Edellinen
Porvooseen uusia puukerrostaloja Avain Asunnoille
Seuraava
Kuopion Pirtinkaari 4 sai uudet asukkaat