Avain Asunnot rakennuttaa 54 laadukasta asumisoikeusasuntoa Tuusulan ydinkeskustaan

Hyrylän keskustaan valmistuu keväällä 2024 uusia asumisoikeusasuntoja osoitteeseen Suutarintie 3. Kohteen ensimmäinen hakuaika päättyy 22.12.2022. Tämän jälkeen kohteeseen on jatkuva haku. Talon arvioitu valmistumisaika on 29.3.2024.

Alueelta löytyy kauniita lenkkeilymaastoja sekä monipuolisesti muita harrastusmahdollisuuksia. Lähituntumasta löytyvät peruspalvelut, kuten päivittäistavarakauppa ja ravintola. Sekä koulut, päiväkodit ja terveyspalvelut. Tuusulan julkinen liikenne toimii HSL-alueella. Tuusulanväylää pitkin liikkuminen on nopeaa autolla sekä bussilla. Huoneistot on suunniteltu raikkaalla ajatuksella siitä, että asuminen voi olla helppoa. Pohjaratkaisuja löytyy tehokkaista yksiöistä aina tyyliä täynnä oleviin perheasuntoihin. Tasokkaasti varustelluissa asunnoissa on laminaattilattiat, kaakeloidut kylpyhuoneet, sälekaih-timet, keraaminen liesi sekä astianpesukone. Asumisoikeuskotien materiaaleissa ja väreissä on otettu huomioon nykyajan trendit. Tunnelmaa ja valoisuutta luovat myös asuntojenlasitetut parvekkeet. Lämpimät irtaimistovarastot, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastot ja tekniset tilat sijaitsevat rakennuksen kellarikerroksessa. Osa lämpimistä irtaimistovarastoista sijaitsee viereisen rakennuksen kellarikerroksessa. Taloyhtiön saunaosasto sijaitsee talon ullakkokerroksessa. Yhtiössä on yhteensä 48 autopaikkaa, joista 19 on yhteisen pihakannen alla pysäköintitilassa ja 28 paikkaa viereisellä tontilla pysäköintialueella. Lisäksi piha-alueella pääoven läheisyydessä on yksi liikuntaesteisten pysäköintipaikka. Pysäköintipaikat on varustettu lämmitysasemalla ja hitaan latauksen mahdollistavalla eTolpalla.

Uudiskohteessa 40 % asumisoikeusmaksusta erääntyy maksettavaksi kaksi viikkoa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ja loppuosuus 60 % maksetaan kolme kuukautta ennen kohteen arvioitua valmistumista. Huoneiston varaus- ja vakuusmaksu on 250 €. Kohde on täysin savuton ja tupakointi sekä sähkösavukkeiden käyttö on kielletty myös parvekkeilla ja koko kiinteistön alueella. Asumisoikeusasunnossa asut kohtuuhintaisessa asunnossa ja maksat kuukausittaista käyttövastiketta. Asumisoikeusasukkaana pääset remontoimaan myös kotiasi ja sinulla on pysyvä asumisturva. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Asuntoihin.

Varaa uusi kotisi tästä.

Edellinen
Energiaoptimoinnilla kohti 25 prosentin energiansäästöä
Seuraava
Muuttajan vinkit