Avain Asunnot rakennuttaa Kaarinaan uusia asumisoikeusasuntoja

Aivan Kaarinan keskustan tuntumaan, Voivalan kaupunginosaan rakentuu uusia A-energialuokan Avain Asumisoikeusasuntoja, joissa on energialähteenä maalämpö. Rakentaminen on aloitettu vuoden 2022 loppupuolella ja asunnot tulivat myyntiin tänään. Kohteen arvioitu valmistuminen 2/2024.

Kohteessa on yhteensä 35 huoneistoa jotka ovat laadukkain kodinkonein ja pintamateriaalein varusteltu. Jokaisessa kodissa on mm. lasitettu parveke. Kohteessa on monipuolinen asuntojakauma 39,5m² kaksiosta 82m² neliöön, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Kohde on keskeisellä sijainnilla Kaarinan keskustassa.

Noin 650 metrin päässä asunnoista sijaitsevat koulut ja lukio. Kaarinan keskustan kattavat palvelut, harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä. Myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö Ruut Vesenterä on tyytyväinen Avain Asuntojen uuteen aluevaltaukseen. 

– Avain Asunnot laajentaa toimintaansa Turun seudulle. Uskomme että laadukkaat, ympäristöystävälliset ja samaan aikaan kohtuuhintaiset kodit kiinnostavat kaarinalaisia ja herättävät mielenkiintoa Turun seudulla, Ruut Vesenterä iloitsee.

Asumisoikeusasunnossa asut kohtuuhintaisessa asunnossa ja maksat kuukausittaista käyttövastiketta. Asumisoikeusasukkaana pääset remontoimaan myös kotiasi ja sinulla on pysyvä asumisturva. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Asuntoihin.

Lisätietoja:

Ruut Vesenterä

040-1736771

Avain Yhtiöt on yksi nopeimmin kasvavista asuntosijoitusyhtiöistä ja suurimmista kotimaisista investoijista Suomessa. Rakennamme kestäviä kaupunkeja ja tarjoamme vastuullista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua, ekologisuutta ja vaivattomuutta. Suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme vuosittain 1000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaiset investoinnit ovat lähes 200 milj. €. Omistamme yli 10 000 asuntoa ja koko kiinteistökantamme arvo on 1,4 mrd. €. Työllistämme noin 100 rakennuttamisen, urakoinnin, kiinteistöalan ja palvelun rautaista ammattilaista. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Avain Asunnot rakennuttaa Kuopion Pirttiin uusia asumisoikeusasuntoja
Seuraava
Avaimen Tampereen uusi toimisto avautui