Avain Asunnot rakennuttaa Kuopion Pirttiin uusia asumisoikeusasuntoja

Kuopion Pirttiin on rakenteilla 61 uutta ja tasokasta Avain Asuntojen asumisoikeusasuntoa osoitteeseen Kuopion Pirtinkaari 4. Kohteen arvioitu valmistumisaika on tammikuu 2024. Kohteessa on asumisoikeusasuntoja yksiöistä aina suurempiin neliöihin asti. Kohteen ensimmäinen hakuaika 9.-23.1.2023.
Kohde on 4-portainen, hissillinen, 4-kerroksinen kerrostalo sekä rivitalo. Asunnot ovat laadukkaasti varusteltuja ja ne sopivat eri elämäntilanteisiin. Kerrostalon asunnoissa on sekä saunallisia että saunattomia koteja. Alueella on kattavat palvelut, erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet sekä monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet mm. Lippumäen urheilualueella. Lähimmät bussipysäkit ovat ihan vieressä Pirtinkaaren varrella. 300 metrin säteellä on kauppa, useita päiväkoteja sekä Pirtin koulu.
Asumisoikeusasunnossa asut kohtuuhintaisessa asunnossa ja maksat kuukausittaista käyttövastiketta. Asumisoikeusasukkaana pääset remontoimaan myös kotiasi ja sinulla on pysyvä asumisturva. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Asuntoihin.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 10 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Ahlströmin omistus Avain Yhtiöissä kasvoi
Seuraava
Avain Asunnot rakennuttaa Kaarinaan uusia asumisoikeusasuntoja