Marvea Oy rakentaa Avain Asunnoille kolme asuinkerrostaloa Tampereelle Multisillan alueelle osoitteeseen Terävänkatu 10. Rakentaminen alkaa elokuussa 2023 ja arvioitu valmistuminen on tammikuussa 2025.

Avain Asunnot rakennuttaa Tampereelle uusia asumisoikeusasuntoja

Rakennushanke koostuu yhdestä kuusikerroksisesta ja kahdesta neljäkerroksisesta asuinkerrostalosta piha-alueineen. Kohteeseen rakennetaan yhteensä 69 uutta ja laadukasta asumisoikeusasuntoa. Asunnot ovat erikokoisia kaksioita, kolmioita ja neliöitä, joiden pinta-alat vaihtelevat 43 neliöstä 92 neliöön. Rakennettavista asunnoista suuri osa on perheasuntoja. Asunnot ovat laadukkaasti varusteltuja ja ne sopivat eri elämäntilanteisiin. Kodit rakennetaan parhaaseen A-energialuokkaan.

On hienoa päästä toteuttamaan Tampereelle uusia energiatehokkaita ja viihtyisiä asumisoikeusasuntoja. Taloihin asennetaan maalämpöjärjestelmä ja aurinkopaneelit. Ulkoalueista rakennetaan pihasuunnittelukilpailun tuloksena erittäin viihtyisät”, kertoo projektipäällikkö Sami Montonen Avain Asunnoilta.

Multisillan asuinalue on vehreää ja siellä on useita ulkoilureittejä sekä uimarantoja. Tampereen keskusta ja sen monipuoliset palvelut sijaitsevat noin kahdeksan kilometrin päässä. Linja-autolla pääsee kulkemaan keskustaan kätevästi, sillä linja-autoja keskustaan kulkee 10 minuutin välein.

Kohteen rakentaa Marvea Oy.  Marvealla on vahva osaaminen asuinkerros-talohankkeiden urakoinnista. ” On hienoa, että pääsemme jatkamaan pitkäaikaista yhteistyötä Avain Asuntojen kanssa ja rakentamaan Multisillan alueelle useamman kerrostalon kokonaisuutta.” Marvea Oy:n toimitusjohtaja Leon Kärnä toteaa.

Liitteet:

Havainnekuva Tampere, Terävänkatu 10 kohteesta.

Lisätietoja:

Avain Rakennuttaja Oy, projektipäällikkö Sami Montonen sami.montonen@avainyhtiot.fi

Marvea Oy, toimitusjohtaja Leon Kärnä, +358 44 4210404, leon.karna@marvea.fi

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 11000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 400 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Marvea Oy rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus rakennus- ja kiinteistöalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen talonrakentamiseen ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi. www.marvea.fi

Edellinen
Pasilaan rakenteille 44 uutta ARA-kerrostaloasuntoa
Seuraava
Kustannusten nousu tulee näkymään vuokrissa ja vastikkeissakin