Avaimen 11 000:s asunto sai uuden asukkaan. Uusi asukas Taina (vas.) otti mielellään vastaan Avaimen myyntipäällikkö Aune Laurosen (oik.) onnittelut ja kukkakimpun. Asunto tuntui heti kodikkaalta.

Avain Asuntojen 11 000:s asunto valmistui Järvenpäähän

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudisrakentamiseen. Avaimen 11 000:s asunto valmistui Järvenpään Alhotielle 28.2. Avaimen tavoitteena on rakentaa ja rakennuttaa vuosittain 1000 uutta asuntoa omaan taseeseen. Toimitusjohtaja Perttu Liukku on tyytyväinen Avain Asuntojen kasvuvauhtiin.

– Olen iloinen, että Avain Asunnot kasvaa ja kehittyy vastuullisena ja laadukkaana asuntopalveluiden tarjoajana. Juuri valmistuneen laajan asukaskyselyn mukaan Avaimen suositteluindeksi NPS oli 39, eli alalle huippuluokkaa.

– Rakennusalan epävarma tilanne ei vielä ole Avain Asuntojen tahtia hidastanut. Tällä hetkellä meillä on 1400 asuntoa rakenteilla ja suunnitteilla 1000 asuntoa.

– Toki poliittisilla päätöksillä on suuri rooli. Niillä voidaan joko hidastaa tai nopeuttaa matalapaineesta ylitse pääsemistä. Nyt pitäisi tukea kotimaista yrittäjyyttä ja omistajuutta, jotta kiinteistö- ja rakennusalaa uhkaava suurtyöttömyys vältetään, Perttu Liukku toteaa.

Edellinen
Ruut Vesenterä myyntijohtajaksi
Seuraava
Asukastyytyväisyys on jatkanut nousuaan