Avain Asuntojen Helsingin Hitas-kohde sai uudet asukkaat

Avain Asuntojen Helsingin Hitas-kohde Verkkosaarenrannassa sai uudet asukkaat. Asunto Oy Helsingin Verkkosaarenranta koostuu kahdesta yksiportaisesta kerrostalosta yhteensä 49 asuntoa. Kalasataman metroasemalle ja Redin kauppakeskukseen on matkaa noin 500 metriä. Kohteen urakoi Tencon. Myyntipäällikkö Jari Parkkinen on tyytyväinen lopputulokseen.

  • Kaikki asunnot on kohteessa myyty ja asukkaat ovat olleet tyytyväisiä uusiin koteihin. Kohde on hitas-hintainen ja erinomaisella paikalla Redin läheisyydessä.
  • Asuntojen kysyntä on ollut suurta, vaikka omistusasuntomarkkina on haasteellisessa tilanteessa, toteaa Parkkinen tyytyväisenä.

Avain Asunnot on kotimainen asumispalvelujen tuottaja. Meillä on noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa ja lisäksi rakennamme omistusasuntoja. Rakennutamme vuosittain noin 1 000 asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Tarjoamme kohtuuhintaista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja ekologisuutta. Uskomme että viihtyisät kodit tuovat tyytyväisiä asukkaita. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Avain Asumisoikeus Oy:n uusi yhteistyöelin kokoontui ensimmäistä kertaa
Seuraava
Asumisoikeusasukkaan huikea etu on perusparannus