Avain Asuntojen Helsingin Hitas-kohde sai uudet asukkaat

Avain Asuntojen Helsingin Hitas-kohde Verkkosaarenrannassa sai uudet asukkaat. Asunto Oy Helsingin Verkkosaarenranta koostuu kahdesta yksiportaisesta kerrostalosta yhteensä 49 asuntoa. Kalasataman metroasemalle ja Redin kauppakeskukseen on matkaa noin 500 metriä. Kohteen urakoi Tencon. Myyntipäällikkö Jari Parkkinen on tyytyväinen lopputulokseen.

  • Kaikki asunnot on kohteessa myyty ja asukkaat ovat olleet tyytyväisiä uusiin koteihin. Kohde on hitas-hintainen ja erinomaisella paikalla Redin läheisyydessä.
  • Asuntojen kysyntä on ollut suurta, vaikka omistusasuntomarkkina on haasteellisessa tilanteessa, toteaa Parkkinen tyytyväisenä.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on noin 12 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Avain Asumisoikeus Oy:n uusi yhteistyöelin kokoontui ensimmäistä kertaa
Seuraava
Asumisoikeusasukkaan huikea etu on perusparannus