Avain Asuntojen käyttöaste on ennätyslukemissa

Huhtikuun alussa 2022 Avain Asunnoilla asui noin 18 000 asukasta asumisoikeus- ja vuokrakodeissa. Asiakastyytyväisyyttä mitataan NPS -luvuilla, jotka ovat sekä sisäänmuuttokyselyissä (+48) että poismuuttokyselyissä (+23) alalle huippuluokkaa. Toimitusjohtaja Perttu Liukku on tyytyväinen yhtiön kehitykseen.

  • Tyytyväisyys Avaimen asumisenpalveluihin on säilynyt vuodesta toiseen erittäin hyvänä. Nyt ollaan huippulukemissa, minkä seurauksena myös käyttöasteet ovat 98,1 %:n ennätyslukemissa koko asumisen kannassa ja luvut ovat edelleen paranemaan päin.
  • Tästä kiitos kuuluu koko henkilöstölle, mutta myös aktiivisille asukkaille, joilta saatu palaute auttaa meitä parantamaan juoksua jokainen päivä. Asukas on meille toimintamme keskiössä, Liukku summaa.

Avain Yhtiöiden visiona on olla hinta-laatusuhteeltaan Suomen paras asumispalveluiden tuottaja. Avaimen omistuksessa on yhteensä yli 10 000 asumisoikeus-, vuokra- ja palvelukotiasuntoa. Yhtiön tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa.

Edellinen
Taide vastaanottaa Lahden Ranta-Kartanon asukkaat – puutaideteoskisan voittajatyö valittu
Seuraava
Juha Haapakoski on Avain Yhtiöiden uusi Group Treasurer