Avain Asuntojen omistuskohteen ennakkomarkkinointi on alkanut Helsingin Kuninkaantammessa

Kuninkaantammi on ilmeikäs ja kehittyvä asuinalue, jossa on panostettu erityisesti viihtyvyyteen ja kestävään kehitykseen. Avain Asuntojen Asunto Oy Helsingin Turkoosikulman asunnot ovat valoisia ja käytännöllisiä koteja, joiden suunnittelussa on huomioitu asukkaiden sujuva arki. Tavallista korkeammat ikkunat tuovat valoa ja ilmavuutta asuntoihin, lattialämmitys varmistaa miellyttävän asumiskokemuksen.

Huoneistovaihtoehtoja löytyy kompakteista 27,5 neliön yksiöistä aina suurempiin neljän huoneen 77 neliön perheasuntoihin. Ensimmäisen kerroksen huoneistoissa on oma asuntopiha. Muissa asunnoissa on oma parveke, joissakin asunnoissa jopa koko asunnon leveydeltä. Suuremmat kolmiot ja kaikki neljän huoneen asunnot ovat saunallisia.

Kuninkaantammessa on jo valmiina päiväkoti, leikkipuisto, korttelikauppa ja lounasravintola. Alueen alakoulu valmistui vuonna 2023, ja Kaivokselan monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä.

Kuninkaantammen alueelta on sujuvat yhteydet eri suuntiin busseilla, henkilöautolla, pyörällä ja jalan. Kuninkaantammea palvelee poikittainen tiheävuoroinen runkobussilinja 560, joka liittää alueen Myyrmäkeen ja Kehärataan sekä Helsingin itäisiin kaupunginosiin. Kehäradan juna-asemat Myyrmäessä ja Malminkartanossa sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä alueelta. Autopaikat, joihin kuuluu myös sähköauton latausmahdollisuus, sijaitsevat kätevästi talon alla olevassa autohallissa, jonne pääsee hissillä. Yksi autopaikoista sijaitsee naapuritalon autohallissa. 

Toimi nyt ja varmista oma unelmakotisi!

Asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa! Asunnot valmistuvat arviolta alkuvuonna 2026. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia koti luonnon ja kaupungin parhaiden puolien keskeltä. Tutustu kohteeseen ja sen asuntoihin www.avainasunnot.fi/turkoosikulma 

Edellinen
Ekologisia asuinratkaisuja: Uudisrakentaminen Tuusulan Hyrylässä
Seuraava
Hallituksen linjaukset puhuttivat Instagram Livessä