Avain Asuntojen rakenteilla olevat asunnot Hyrylässä valmistuneet

Avain Asuntojen vuokrakohde Tuusulan Suutarintie 7 sai touko-kesäkuun vaihteessa uudet asukkaat. Muutamia asuntoja on vielä kohteesta vapaana. Suutarintien valmistuminen vie tältä erää päätökseen suuren rakennusurakan, jossa Avain Asunnot on rakentanut ja rakennuttanut Tuusulan Hyrylään vuosina 2020–2024 yhteensä 606 asuntoa. Yhteensä Tuusulassa Avaimella on 793 asuntoa, joista asumisoikeusasuntoja on 362 ja vuokra-asuntoja 431. Avain Asunnoilla on suunnitteilla vielä uusia kohteita, mutta tällä hetkellä ei ole rakenteilla. Myyntijohtaja Elias Kiviranta on tyytyväinen asuntojen kysyntään.

  • Usean vuoden projekti on saatu tällä erää päätökseensä. Uskomme Hyrylään ja Tuusulaan tulevaisuuden ykkösasuinalueena, jossa palvelut paranevat kohteidemme läheisyydessä. Laadukas vuokra-asuminen ja asumisoikeusasunnot vetävät puoleensa ja kohteiden käyttöasteet ovat alueen tarjontaan nähden hyvällä tasolla, Elias Kiviranta toteaa.

Hyrylä tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet

Hyrylä on nopeasti kehittyvä alue, joka tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet HSL-alueella. Alueelta löytyy muun muassa useita kauppoja, ravintoloita, kouluja ja päiväkoteja, mikä tekee siitä erityisen houkuttelevan lapsiperheille. Lisäksi Hyrylässä on panostettu ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksiin: alueelta löytyy useita puistoja, ulkoilureittejä ja urheilukenttiä, jotka tarjoavat asukkaille mahdollisuuden nauttia aktiivisesta elämäntavasta.

Luonnonläheisyys ja yhteisöllisyys Hyrylässä

Hyrylässä yhdistyvät kaupungin mukavuudet ja luonnonläheisyys. Alueen läheisyydessä sijaitsevat muun muassa Tuusulanjärvi ja monipuoliset ulkoilualueet tarjoavat asukkaille mahdollisuuden nauttia luonnosta ja ulkoilusta. Hyrylässä korostuu myös yhteisöllisyys; alueella järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka vahvistavat asukkaiden yhteenkuuluvuutta ja luovat mukavaa yhteishenkeä.

Kasvava ja kehittyvä Hyrylä

Hyrylä on ollut viime vuosina voimakkaan kehityksen kohteena, ja alueen kasvu jatkuu edelleen. Hyrylän tulevaisuudennäkymät ovat erittäin positiiviset, ja alueelle odotetaan lisää uusia palveluita ja parannuksia infrastruktuuriin. Tämä tekee siitä erinomaisen paikan sekä asua että sijoittaa.

Lisätietoja

Elias Kiviranta 

040-5772784

Myyntijohtaja 

Avain Asunnot

Avain Asunnot on kotimainen asumispalvelujen tuottaja. Meillä on noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa ja lisäksi rakennamme omistusasuntoja. Rakennutamme vuosittain noin 1 000 asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Tarjoamme kohtuuhintaista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja ekologisuutta. Uskomme että viihtyisät kodit tuovat tyytyväisiä asukkaita. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Tuusula kasvaa ja kehittyy
Seuraava
Asumisoikeusasuntojen edut ja haitat