Avain Asuntojen Tuusulan Suutarintie 7 uudiskohteen vuokraus alkaa

Avain Asunnot rakentaa Tuusulan Hyrylän keskustaan osoitteeseen Suutarintie 7 uusia ja laadukkaita vuokra-asuntoja yhteensä 60 kappaletta toukokuun loppuun mennessä. Nyt kohteeseen haetaan uusia asukkaita. Myyntipäällikkö Jari Parkkinen ihastelee uutta kohdetta. 

  • Avain Asuntojen rakentama Suutarintien kokonaisuus on keskellä Hyrylän palveluita. Viihtyisällä metsäisellä mäellä, josta näkee Hyrylän kattojen ylitse ja Tuusulan järven suuntaan.
  • Kohteen pintamateriaaleihin on panostettu. Vakiovarusteisiin kuuluu esimerkiksi induktioliesi, erillisuuni ja astianpesukone. Lattiat ovat laminaattia ja parvekkeet lasitettuja. Kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys, kehuu Parkkinen.

Kohteista löytyy ihania koteja näppäristä yksiöistä aina isompiin perheasuntoihin. Nämä valoisat ja toimivapohjaiset asunnot ovat huolellisesti suunniteltuja ja helppo sisustaa oman tyylin mukaisesti. Kaikki asunnot ovat viimeisen päälle niin varusteiltaan kuin materiaaleiltaankin.

Hyrylän Keskustan palvelut laajenevat parhaillaan huimasti. Uusi Kunnantalo, Prisma, Lidl, Jysk ja K-Supermarket Hyrrän laajennus. Alueelle rakennetaan uusi kävelykeskusta Rykmentin puistosta Suutarintielle asti. Tuusulanjärvi on Suomen kansallinen kulttuuriympäristö ja joen seutua tullaan jatkossa kehittämään viihtyisäksi ulkoilualueeksi.

Kohde on savuton ja tupakointi sekä sähkösavukkeiden käyttö on kielletty parvekkeilla sekä kiinteistön tontilla. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Asuntoihin. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, kuitenkin vähintään 6 kk.

Lisätietoja:

Jari Parkkinen

Myyntipäällikkö

040-7047977

Edellinen
Sopivat ja toimintaan mukautuvat liiketilat 
Seuraava
Miksi valita vuokra-asunto Vantaan Kivistöstä?