Avain Asuntomyynnissä erityisjärjestelyjä poikkeustilan aikana

Maailmalla nopeasti leviävä koronavirus vaikuttaa meidän kaikkien elämään ja asumiseen hyvin voimakkaasti. Suhtaudumme Avain Asunnoilla tähän poikkeavaan tilanteeseen vakavasti ja haluamme omalla toiminnallamme hidastaa koronaviruksen leviämistä.

Asuntojen myynti ja vuokraus

Juuri uudistuneet nettisivumme toimivat normaalisti. Voit selata kiinnostavia asuntoja ja jättää meille asuntohakemuksen osoitteessa avainasunnot.fi/asuntohaku.  Suosithan sähköisiä kanavia asioidessasi kanssamme. Meidät tavoittaa hyvin puhelimitse ja sähköpostilla. Toimistomme ovat toistaiseksi avoinna, jos päätät tulla käymään. Olemme varanneet asiakkaita varten käsidesiä ja tehostaneet toimitilojemme siivousta. Henkilökuntaamme on ohjeistettu tulemaan toimistolle vain täysin terveenä – teethän sinäkin siis samoin. Osa henkilökunnastamme työskentelee etänä tartuntojen ehkäisemiseksi.

Asuntoesittelyt

Asuntoja pääsee katsomaan myös koronaepidemian aikana sopimalla siitä myyntineuvottelijan kanssa.  Emme järjestä asuntojen yleisnäyttöjä kevään aikana. Huomioithan, ettet voi osallistua asuntonäytölle, jos sinulla on vähäisiäkään flunssaoireita. 

Sopimuksen allekirjoitus

Asumisoikeus- ja vuokrasopimusten allekirjoittamisesta sovitaan aina myyntineuvottelijan kanssa. Suosimme tällä hetkellä sopimusten sähköistä allekirjoitusta.

Avainten nouto ja palautus

Sopimukset alkavat ja päättyvät sovitusti. Jos olet muuttamassa asunnosta sisään tai pois, olethan etukäteen huoltoyhtiöön yhteydessä ja sovi miten avainten palautus tai niiden nouto tapahtuu.

Edellinen
Miten erottaa hyvän asuntopohjan?
Seuraava
Koteja ja tarinoita