Avain Yhtiöihin kuuluva Renevo Oy vaihtaa omistajaa

Avain Yhtiöt Oy ja Adelis Equity Partners ovat allekirjoittaneet 30.11.2021 sopimuksen, jonka myötä Avain Yhtiöihin kuuluva Renevo Oy vaihtaa omistajaa. Uusi omistaja, pääomasijoitusyhtiö Adelis Equity Partners, on erikoistunut sijoittamaan Renevon kaltaisiin keskisuuriin pohjoismaisiin yrityksiin, joilla on merkittävää kasvupotentiaalia. Yhteistyö pohjoismaalaisen omistajan kanssa avaa Renevolle mahdollisuuksia nopeampaan kasvuun ja mahdollistaa kehittymiseen vakavaraisen sijoittajan omistuksessa.

Avain Yhtiöille Renevon myyminen mahdollistaa puolestaan keskittymisen yhä vahvemmin ydinliiketoimintansa kasvattamiseen.

”On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö uuden omistajan kanssa. Uskon, että tämä avaa meille uusia mahdollisuuksia ja toiminta kasvaa sekä kehittyy entisestään. Haluan myös kiittää Avain Yhtiötä menneistä vuosista – jatketaan hyvän yhteistyön merkeissä!”, toteaa Renevo Oy:n toimitusjohtaja Arttu Liukku.

”Renevon kehitys on ollut vahvaa ja nopeaa. Vahvaan ammattitaitoon pohjautuva korkea asiakastyytyväisyys luo erinomaisen pohjan tulevaisuuden kehittämiselle. On hienoa päästä mukaan tälle matkalle”, sanoo Renevo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Virta.

Lisätietoja antavat

Adelis Equity Partners on kasvukumppani vahvassa markkina-asemassa oleville pohjoismaalaisille yhtiöille. Adelis on perustamisestaan lähtien ollut segmenttinsä aktiivisimpia yhtiöitä yli 25 sijoituksellaan ja yli sadalla lisäyritysostollaan. Adelis hallinnoi noin 2 miljardin euron pääomaa. adelisequity.com

Avain Yhtiöt on voimakkaasti kasvava suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Omistuksessamme on 10 000 Avain-asuntoa ja työllistämme reilusti yli 200 ammattilaista. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 160 miljoonaa euroa.
avainasunnot.fi

Edellinen
Avain Yhtiöt mukana Suomen suurimmassa purkavan täydennysrakentamisen hankkeessa Helsingin Mellunmäessä
Seuraava
Avaimella jo 10 000 asuntoa