Avain Yhtiöille voitollinen vuosi 2023

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja uudisrakentamiseen. Avain Yhtiöiden liiketoiminnan keskeiset luvut vuodelta 2023 ovat varsin hyvät. Yhtiö teki 132 miljoonan euron liikevaihdolla 30 miljoonan euron liikevoiton. Avain Yhtiöiden tasearvo oli vuoden lopussa 711 miljoonaa euroa ja investoinnit ylsivät 196 miljoonaan euroon. Toimitusjohtaja Perttu Liukku on tyytyväinen yhtiön tilanteeseen.

  • Erittäin haastavassa markkinatilanteessa Avain Yhtiöt tekivät huipputuloksen. Kiitos siitä kuuluu koko henkilökunnalle, Liukku kiittää.

Vuoden 2023 lopulla yhtiö jakautui Avain Asumisoikeuteen ja Avain Yhtiöihin. Syy jakautumiselle oli Avain Yhtiöiden tarve siirtyä IFRS-tilinpäätösstandardeihin. IFRS järjestelmä ei tunne asumisoikeutta, siksi jakautuminen oli välttämätön toimenpide. Avain Yhtiöillä on jakautumisen jälkeen 3124 asuntoa. Avain Asunnot säilyy molempien konsernien markkinointinimenä. Avain Asuntoihin kuuluu noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa Suomen kasvukeskuksista.

Lisätietoja:

Perttu Liukku

Toimitusjohtaja

050-66169

Avain Asunnot on kotimainen asumispalvelujen tuottaja. Meillä on noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa ja lisäksi rakennamme omistusasuntoja. Rakennutamme vuosittain noin 1 000 asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Tarjoamme kohtuuhintaista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja ekologisuutta. Uskomme että viihtyisät kodit tuovat tyytyväisiä asukkaita. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Sähköinen lukitusjärjestelmä parantaa turvallisuutta
Seuraava
Avain Asunnot: Uudisrakentaminen kestävän kehityksen näkökulmasta