Avain Yhtiöt ja Kotikatu yhteistyöhön

Avain Yhtiöt kilpailutti kiinteistönhoidon reilussa puolessa omistamissaan asuinkiinteistöissä laadun ja asukaskokemuksen parantamiseksi. Samalla haluttiin keskittää hankintaa ja etsiä monipuolinen palvelukumppani kiinteistöjen ylläpitoon. Tarjouskilpailun jälkeen neuvottelut etenivät syksyn aikana useamman palvelutuottajan kanssa ja loppusuoralla Kotikatu osoittautui mieluisaksi kumppaniksi suurimmassa osassa asuinkiinteistöjä.

”Meillä Avain asunnoilla oli ennestään hyvä mielikuva Kotikadusta ja kokemusta heidän työnsä jäljestä. Voimakkaasta kasvuvauhdista ja yritysostoista huolimatta heillä on ollut kyky pitää kiinni sovitusta ja tuottaa varsin tasalaatuista alueellista palvelua rennolla otteella ja asiakaspalvelusta tinkimättä,” kertoo Avain Yhtiöiden kiinteistöjohtaja Jan Bertills. ”Meillä on kiinteistöjä ympäri Suomen ja meille oli tärkeää löytää kumppanit, jotka myös pystyvät hoitamaan kohteita valtakunnallisesti,” Jan jatkaa.

”Paikallinen palvelumme tarkoittaa lyhyitä siirtymiä kohteiden välillä ja nopeaa reagointia palvelupyyntöihin,” toteaa Kotikadun vahvuuksia asiakkuusjohtaja Ilkka Laitinen. Ilkan tehtävänä yhteistyössä Avain Yhtiöiden kanssa on olla linkkinä kotikatulaisten ja isännöitsijöiden välissä. ”On tärkeää, että kokonaisuus on hallussa yhdellä henkilöllä, jolloin tavoitteiden toteutumista voidaan seurata paremmin ja toimintamalleja on helpompi kehittää yhteistyössä asiakkaan kanssa,” jatkaa Ilkka.

”Yhteistyömme on alkanut hienosti ja odotankin jo mielenkiinnolla tuloksia ensi kevään asukastyytyväisyysmittauksestamme. Asukkaiden palaute kehittää toimintaa ja kertoo, miten on onnistuttu luomaan viihtyisät asuinolosuhteet ja toisaalta missä on parannettavaa,” Jan toteaa.

Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 8 500 asumisoikeus-, vuokra- ja palvelukotiasuntoa, joissa asuu yhteensä reilut 16 000 asukasta. Rakenteilla on yli 1300 asuntoa. Kotikadun hoidossa on lähes 150 Avain Yhtiöiden 310:stä asuinkiinteistöä. Yhteistyötä tehdään Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Sopimus pitää sisällään teknisen kiinteistöhuollon, ulkoalueiden hoidon sekä siivouspalvelut.

Lisätietoja

Avain Yhtiöt, kiinteistöjohtaja Jan Bertills, p. 040 766 3390, jan.bertills@avainyhtiot.fi

Kotikatu, asiakkuusjohtaja Ilkka Laitinen, p. 010 270 8476, ilkka.laitinen@kotikatu.fi

Edellinen
Suunnittelupöydältä toimivaksi kodiksi
Seuraava
Raakamaasta asuinalueeksi