Avain Yhtiöt ja Senaatti-kiinteistöt solmivat kiinteistökaupan korttelista Helsingin Pasilassa

Avain Yhtiöt Oy ja Senaatti-kiinteistöt ovat allekirjoittaneet 8.10.2021 kiinteistökaupan Helsingin Pasilan Ratapihakortteleiden alueella sijaitsevasta korttelista. Kortteliin on tarkoitus toteuttaa ensisijaisesti erityisasumista sekä liike-, toimisto- ja palvelutiloja.

Rakennusoikeutta korttelissa on yhteensä 7500 k-m2. Lisäksi kortteliin tulee alueellinen pysäköintilaitos.

”Avain Asunnot laajentaa asuntokantaansa tällä hetkellä vahvasti Keski-Pasilan alueella, kun ensimmäiset vuokrakohteemme valmistuvat vuodenvaihteessa 2021–2022. Ensimmäisessä vaiheessa Avain Asunnoille valmistuu 111 tasokasta vuokra-asuntoa, ja nyt Senaatin kanssa tehdyn kaupan kautta pääsemme rakentamaan lisää uuteen kortteliin. Uskomme, että Pasilan erinomaiset yhteydet ja ensiluokkaiset palvelut houkuttelevat uusia asukkaita Helsinkiin myös muualta Suomesta”, kommentoi Avain Yhtiöiden myynti- ja markkinointijohtaja Elias Kiviranta.

”Keski-Pasilan Ratapihakortteleissa näkyy jo alueen muutos vanhasta ratapiha-alueesta uudeksi asuin- ja työpaikka-alueeksi. Avain Yhtiöiden kanssa tehdyn kiinteistökaupan myötä alueelle syntyy lisää sinne kaavailtua monimuotoista asuntotarjontaa ja palveluita”, sanoo Senaatti-kiinteistöjen myyntipäällikkö Leena Palokangas.

Lisätietoja:

Avain Yhtiöt on voimakkaasti kasvava suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Konsernin omistuksessa on 10 000 Avain-asuntoa ja työllistämme reilusti yli 200 ammattilaista. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 160 miljoonaa euroa. avainasunnot.fi

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle! www.senaattimyy.fi

Edellinen
SSA Rakennus toteuttaa Avain Asunnoille kaksi asumisoikeustaloa Hyvinkään Metsäkaltevan alueelle
Seuraava
Avain Yhtiöt mukana Suomen suurimmassa purkavan täydennysrakentamisen hankkeessa Helsingin Mellunmäessä