Avain Yhtiöt lahjoitti vuoden 2020 joululahjarahat Mannerheimin Lastensuojeluliitolle ja MIELI Suomen Mielenterveys ry:lle

Avain Yhtiöt lahjoitti vuoden 2020 joululahjarahat perinteiseen tapaan hyväntekeväisyyteen. Yhteensä 20 000 euron summa jaettiin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme äänestyksen perusteella Mannerheimin lastensuojeluliitolle ja MIELI Suomen Mielenterveydelle. Äänestystulos oli tänä vuonna äärimmäisen tasainen. Hieman enemmän ääniä keräsi tällä kertaa Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Äänestystuloksen mukaisesti 53 % joululahjoituksesta ohjautuu Mannerheimin Lastensuojeluliitolle tukemaan perheitä ja puolustamaan lasten ja nuorten oikeuksia. 47 % joululahjoituksesta puolestaan menee MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kautta lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi.

MLL Mannerheimin Lastensuojeluliitto auttaa perheitä ja puolustaa lasten ja nuorten oikeuksia. Tavoitteena on, että yksikään vanhempi ei jää yksin ja jokainen lapsi voi hyvin. Tukemalla Mannerheimin Lastensuojeluliiton työtä olet osa valtakunnallista perheiden turvaverkkoa!

MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö, joka on auttanut suomalaisia elämän kriiseissä jo 123 vuoden ajan. Tukemalla MIELI Suomen Mielenterveys ry:tä lapset ja nuoret oppivat mielenterveystaitoja, jotka kannattelevat heitä elämän kriiseissä ja vastoinkäymisissä. Nuoret myös saavat keskusteluapua Sekasin-chatissa. Tavoitteena on, ettei kukaan nuori jää Suomessa pahan olonsa kanssa yksin.

Edellinen
Asukashallinnon valtakunnallinen kehitysseminaari 2021
Seuraava
Palveluiden kilpailutus takaa parhaan hinta-laatusuhteen