Avain Yhtiöt rakennuttaa asuntoja ennätystahtia

Avain Yhtiöillä saavutettiin elokuussa uusi rajapyykki, kun rakenteilla oli yli 1 500 asuntoa. Se on yhtiön historian tähänastinen ennätys. Suurin osa 77 000 neliömetrin tuotannosta on vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Rakenteilla on myös palvelukoti- ja omistusasuntoja sekä muutama liiketila. Tuotannon arvo on asuntojen valmistuttua noin 250 miljoonaa euroa, jolla on merkittävä työllistävä vaikutus rakennusalalla. Rakenteilla olevat asunnot mahdollistavat noin 4 000 työpaikkaa, josta Avain Yhtiöissä ollaan erityisen ylpeitä.

Asuntoja rakennetaan kasvukeskuksiin ympäri Suomen. Rakenteilla ja suunnitteilla olevat asunnot sijaitsevat muun muassa Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Kirkkonummella, Porvoossa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Tampereen seudulla. Helsingin Pasilaan nouseva kokonaisuus on tällä hetkellä suurin Avain Yhtiöiden rakenteilla olevista rakennushankkeista. Kauppakeskus Mall of Triplan lähelle Pasilaan on jo aloitettu rakentamaan 111 uutta vuokra-asuntoa.

“Ennätyksellisen tuotantomäärän saavuttaminen on Avaimen motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilöstön ansiota,” Avain Rakennuttajan toimitusjohtaja Ville Mäenpää kiittelee. Avain Yhtiöiden tavoitteena on pitää rakenteilla oleva kanta 1 500 asunnon tuntumassa. Suunnittelupöydällä vuoroaan odottaa noin 1 200 asuntoa, joiden rakentaminen käynnistyy seuraavan vuoden aikana.

Edellinen
Haku Jyväskylän Äijälänrannan asumisoikeusasuntoihin alkoi
Seuraava
Avaimen suurin rakennushanke sai onnelliset asukkaat