Ekologisia asumisoikeuskoteja Vihdin Nummelaan

Avain Asunnot rakennuttaa Nummelaan 34 A-energialuokan ekologista rivitaloasuntoa osoitteeseen Kotirinteentie 3. Kolme tyylikästä kaksikerroksista rivitaloa nousevat rinnetontille, viher- ja virkistysalueen viereen lähelle Nummelan keskustan palveluita. Myyntipäällikkö Aune Lauronen Avaimelta kehuu laadukasta kohdetta.

  • Nummelan keskustan tuntumaan rakentuu isoja ekologisia asumisoikeusasuntoja edullisilla käyttövastikkeilla ja kaikilla mukavuuksilla.
  • Täällä on hyvä asua ja elää, toteaa Lauronen.

Kaikissa asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt kalusteeseen upotetulla kiertoilmauunilla, induktioliesitasolla ja astianpesukoneella varustettuna. Kohteen mukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys. Kohteen asunnot ovat nyt myynnissä. Arvioitu valmistuminen on 27.6.2025. Jos teet sopimuksen ajoissa, 30.8.2024 mennessä, pääset valitsemaan asuntoosi valikoimastamme sinulle sopivat materiaalit.  Katso asunnot täältä.

Lisätietoja:

Aune Lauronen, Myyntipäällikkö Avain Asunnot

040-6735051

Avain Asunnot on kotimainen asumispalvelujen tuottaja. Meillä on noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa ja lisäksi rakennamme omistusasuntoja. Rakennutamme vuosittain noin 1 000 asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Tarjoamme kohtuuhintaista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja ekologisuutta. Uskomme että viihtyisät kodit tuovat tyytyväisiä asukkaita. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Asuntomarkkinat: Tulevaisuuden näkymät
Seuraava
Tuusula kasvaa ja kehittyy