Etsimme asiakkuus- ja viestintäpäällikköä

Oletko sinä etsimämme huipputyyppi? Etsimme porukkaamme parhaita tekijöitä. Löytyisikö sinun seuraava työpaikkasi kasvavasta ja nopeasti kehittyvästä asumispalveluja tarjoavasta yrityksestä asumisen unelmien parista? Meillä pääset toteuttamaan niitä yhdessä kumppaneidemme ja asukkaidemme kanssa! Meille on tärkeää, että asukkaanamme viihdytään ja asumisen asiat hoidetaan reilusti ja vastuuntuntoisesti asukkaitamme kuunnellen. Haluamme varmistaa että jatkossakin teemme asioita asiakkaidemme parhaaksi ja tarvitsemme siksi sinut meille.

Avain Yhtiöt on suomalainen asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, uudisrakentamiseen sekä korjausrakentamiseen erikoistunut konserni. Vuonna 2010 perustetun konsernimme kasvu on ollut nopeaa ja kasvu jatkuu edelleen vahvana. Omistuksessamme oli vuonna 2020 jo lähes 9 300 asumisoikeus-, vuokra- ja palvelukotiasuntoa, joissa asuu yhteensä reilut 16 400 asukasta. Konsernin toiminta on laajentunut valtakunnalliseksi aina pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle asti. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain tuhat uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Helsingin Kalasatamassa, muut toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Tampereella ja Jyväskylässä. Näiden alueiden lisäksi asuntojamme löytyy Kuopiosta, Joensuusta, Oulusta ja Rovaniemeltä. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 147 miljoonaa euroa.

Etsimme aktiiviseen joukkoomme monipuolista, innostavaa ja määrätietoista asiakkuus- ja viestintäpäällikköä. Asiakkuuspäällikön roolissa otat vastuullesi lakisääteisen asukashallintomme toiminnot ja sen asukaslähtöisen kehittämisen yhteistyössä isännöitsijöidemme kanssa. Asukashallintomme asukaskokouksineen ja valtakunnallisine kehitysseminaareineen pyörii jo nyt aktiivisesti ja asukkailla on erinomaiset ohjeet aloittaa aktiivinen asukastoiminta niin halutessaan. Asumisoikeuden muuttuva lainsäädäntö tuo asukashallintoon ensi vuoden puolella uusia mahdollisuuksia, joten pääset myös kehittämään asukashallintoa huomioittesi perusteella. Aktiivinen asukasviestintä ja kiinteä yhteistyö isännöinnin ja muiden kumppanien kanssa on keskeinen osa tehtävässä menestymistä. Asukastyytyväisyyttä mitataan Avaimella säännöllisesti ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Tiedämme kuitenkin että meidän on myös uudistuttava jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan erinomaista asumista tulevaisuudessakin. Tarvitsemme sinut siihen tehtävään.

Viestintäpäällikön roolissa vastaat konsernimme ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, tiedotteista ja julkaisuista sekä viestinnän kehittämisestä kaikissa kanavissa. Toimit päätoimittajana Avain&Koti -sidosryhmälehdessämme ja pääset viestinnän keinoin rakentamaan mielikuvaa mitä Avain Asunnoista puhutaan. Kirjoitat sujuvasti ja kaivat joskus vaikeaselkoisestakin asiasta punaisen langan, jotta viesti muuttuu ymmärrettäväksi. Teet saumatonta yhteistyötä markkinoinnin kanssa erilaisten julkaisujen, kampanjoiden ja uutiskirjeiden osalta. Olet kiinnostunut asioista mitä ympärillä tapahtuu ja osaat tuottaa niistä kiinnostavaa sisältöä.

Me Avaimella tartumme toimeen ja autamme kollegaa aina kun pystymme. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja teemme yhdessä töitä asukkaittemme eteen. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme myös jatkuvasti palveluitamme tavoitteenamme tarjota parasta asiakaspalvelua. Kaiken muun me voimme opettaa, mutta persoonaa emme. Odotammekin sinulta:

  • Asukkaiden tarpeita kuuntelevaa korvaa
  • Innostavaa ja mukaansa tempaavaa otetta
  • Yhteistyökykyä saavuttaa tavoite
  • Määrätietoista ja ratkaisukeskeistä asennetta
  • Luovaa kirjoittamisen taitoa
  • Kokemusta sisäisestä ja/tai ulkoisesta viestinnästä
  • Erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja

Lisäksi katsomme eduksesi:

  • Asumistoimialan tuntemuksen
  • Tehtävään soveltuvan koulutuksen
  • Hyvän englannin kielen taidon

Jos innostuit lukemastasi ja tunnet palon heräävän sisälläsi, kerro se meille ja jutellaan lisää! Hakemukset palkkatoiveineen sekä lisätietoja tehtävästä:

Elias Kiviranta, myynti- ja markkinointijohtaja

elias.kiviranta@avainyhtiot.fi tai p. 040 577 2784

Haku päättyy sunnuntaina 30. toukokuuta 2021. Älä jää odottamaan haun päättymistä, vaan laita hakemuksesi heti eteenpäin. Täytämme paikan heti, kun oikea henkilö osuu kohdalle.

Jos koet että tämä olisi unelma työsi, meillä on todennäköisesti sinulle töitä! Vai tiedätkö jonkun, jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro avoimesta paikasta heti hänelle!

Edellinen
Helsingin Avain Asuntomyynnin toimisto kiinni 12.5.
Seuraava
Asukastutkimuksen merkityksellisyyden kehä